Amazon'dan alınan SSD kullanılmış çıktı

Dostum diske acil ihtiyacım var, yetiştirmem gereken projelerim ve gireceğim sınavlarım var.

Umaırm.
Hocam başka seçeneğiniz kalmıyor ki ya iadeye vereceksiniz ya da o şekilde kullanacaksınız.

Diskin aciliyeti olduğundan dolayı kupon veya indirim tanımlamalarını rica ettim ve 50 TL'lik kupon tanımladılar hesabıma. Diskin acelesi olmasa normalde değişim yapacaktım fakat aciliyeti olan yetiştirmem gereken işlerim olduğundan 300 GB veri yazılmasını görmezden gelerek kullanacağım. Eğer herhangi bir sorun falan yaşarsam zaten arkamda Amazon var ürünün de 2 yıl garantisi bulunmakta o yüzden içim rahat açıkçası. Merak edenler için destek ile aramda geçen konuşmaları aşağıya ekledim.

1.PNG
2.PNG
3.PNG

Secure Erase atmamışlarsa bir ufaktan data recovery atıp kurcalaman var bence 😁

Bir ara onu ben yapıyordum. Şirket çıkması HDD'leri falan takıyordum bilgirsayara sonra data recovery programları ile kurcalıyordum. :D not: Sonra hepsini Secure Erase yapıyordum tabii ki.

Sizin adınıza sevindim. Keşke diğerleri de Amazon'un çeyreği olabilse. Gerçi tırnağı olamazlar...
Diskin aciliyeti olduğundan dolayı kupon veya indirim tanımlamalarını rica ettim ve 50 TL'lik kupon tanımladılar hesabıma. Diskin acelesi olmasa normalde değişim yapacaktım fakat aciliyeti olan yetiştirmem gereken işlerim olduğundan 300 GB veri yazılmasını görmezden gelerek kullanacağım. Eğer herhangi bir sorun falan yaşarsam zaten arkamda Amazon var ürünün de 2 yıl garantisi bulunmakta o yüzden içim rahat açıkçası. Merak edenler için destek ile aramda geçen konuşmaları aşağıya ekledim.

Eki Görüntüle 1364776Eki Görüntüle 1364777Eki Görüntüle 1364778

Sizin adınıza sevindim. Keşke diğerleri de Amazon'un çeyreği olabilse. Gerçi tırnağı olamazlar...

Genelde alacağım şeyleri Amazon'da aynı fiyat bandında bulabiliyorsam gözüm kapalı bir şekilde alışveriş yapıyorum. Bugüne kadar internet sitelerinden birçok alışveriş yaptım, gerek Hepsiburada gerek N11 olsun ve içlerinde bugüne kadar kullandığım en sorunsuz hizmet Amazon'a aitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı