Arkadaşlar Amazon'dan 870 EVO SSD almıştım, ancak Magician uygulaması SSD'nin sahte olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Ki satıcı Amazon olarak gözüküyordu! @Ali Güngör@Recep Baltaş
Ürün linki: Amazon.com.tr
Arkadaşlar Amazon'dan 870 EVO SSD almıştım, ancak Magician uygulaması SSD'nin sahte olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Ki satıcı Amazon olarak gözüküyordu! @Ali Güngör@Recep Baltaş
Kutusu, kullanım kılavuzu vs. her şey oldukça orijinal gözüküyor. Ürün linkine yapılan yorumlar da gayet olumlu. Seri numarasıyla ürünün orijinal olup olmadığın kontrol etme imkanımız var mı?
Hocam bence teste falan da gerek yok müşteri hizmetlerine durumu izah edin ve iade edin. İstiyorsanız ürün değişimi yapsınlar tekrar şansınızı deneyin ya da vakit kaybetmek istemiyorsanız başka bir yerden karar sizin.
Hocam bence teste falan da gerek yok müşteri hizmetlerine durumu izah edin ve iade edin. İstiyorsanız ürün değişimi yapsınlar tekrar şansınızı deneyin ya da vakit kaybetmek istemiyorsanız başka bir yerden karar sizin.
Az önce Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm. Değişim talep ettim. Tekrar aynı sorunu yaşadığım taktirde iade hakkımın olduğunu da söylediler. İlginç olan şu ki bana yapılan açıklamada: "İade edilen ürünlerin (paketi açılmış ise) tekrar satışa sunulmadığını ve imha edildiğini" söylediler. Eğer dedikleri doğruysa nasıl sahte ürün teslim almış olabilirim ki?