roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Amazon'dan 2 ay önce TP-Link modem aldım, şu an cihaz çalışmıyor. Garantiye yollamam gerekiyor ama süreç nasıl işliyor? Amazon ile mi irtibata geçmeliyim, TP-Link servislerini mi araştırmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2023
Amazon'dan 2 ay önce TP-Link modem aldım, şu an cihaz çalışmıyor. Garantiye yollamam gerekiyor ama süreç nasıl işliyor? Amazon ile mi irtibata geçmeliyim, TP-Link servislerini mi araştırmalıyım?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.356 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 roser137 dedi: Amazon'dan 2 ay önce TP-Link modem aldım, şu an cihaz çalışmıyor. Garantiye yollamam gerekiyor ama süreç nasıl işliyor? Amazon ile mi irtibata geçmeliyim, TP-Link servislerini mi araştırmalıyım? Genişletmek için tıkla... Amazon'la irtibata geçin önce.
roser137 dedi: Amazon'dan 2 ay önce TP-Link modem aldım, şu an cihaz çalışmıyor. Garantiye yollamam gerekiyor ama süreç nasıl işliyor? Amazon ile mi irtibata geçmeliyim, TP-Link servislerini mi araştırmalıyım? Genişletmek için tıkla... Amazon'la irtibata geçin önce.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 chaturanga dedi: Amazon'la irtibata geçin önce. Genişletmek için tıkla... Nereden yazmam gerekiyor, garanti için bir buton bulamadım.
chaturanga dedi: Amazon'la irtibata geçin önce. Genişletmek için tıkla... Nereden yazmam gerekiyor, garanti için bir buton bulamadım.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.356 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 roser137 dedi: Nereden yazmam gerekiyor, garanti için bir buton bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam destekle görüşün canlı chatten. Canlı chate geçmeden zaten hangi siparişle ilgili sorun yaşadığınızı seçeceksiniz.
roser137 dedi: Nereden yazmam gerekiyor, garanti için bir buton bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam destekle görüşün canlı chatten. Canlı chate geçmeden zaten hangi siparişle ilgili sorun yaşadığınızı seçeceksiniz.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 chaturanga dedi: Hocam destekle görüşün canlı chatten. Canlı chate geçmeden zaten hangi siparişle ilgili sorun yaşadığınızı seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Chatbot'ta garanti ile ilgili tuş çıkmayınca oradan bağlanılmıyor sanmıştım. Şimdi rastgele basarak bağlandım.
chaturanga dedi: Hocam destekle görüşün canlı chatten. Canlı chate geçmeden zaten hangi siparişle ilgili sorun yaşadığınızı seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Chatbot'ta garanti ile ilgili tuş çıkmayınca oradan bağlanılmıyor sanmıştım. Şimdi rastgele basarak bağlandım.