Amazon'dan alınmış puma ayakkabı nasıl garantiye yollanır?

kaanzzz

Hectopat
27 Ocakta Amazon üzerinden puma ayakkabı almıştım lakin ayakkabının içi parçalandı ve üzerinde küçük çatlaklar var. Ayakkabılarda garanti süresini ne kadar olduğunu bilmiyorum sizce garantiye gönderebilir miyim? Sonuç alır mıyım?

27 Ocakta Amazon üzerinden puma ayakkabı almıştım lakin ayakkabının içi parçalandı ve üzerinde küçük çatlaklar var. Ayakkabılarda garanti süresini ne kadar olduğunu bilmiyorum sizce garantiye gönderebilir miyim? Sonuç alır mıyım?
Tüm ürünlerde en az 2 yıl garanti olur. Sadece ikinci el ve yenilenmiş ürünlerde bu garanti 1 yıl olur.

Aradan 1 yıl geçmeden içinin parçalanması malzeme kalitesine alınabilir ve haklı bulunabilirsin. Fakat öncelikle garanti yolundan giderek işlem yapmasalar dahi garantiden reddine dair süreçten geçirmen gerekiyor. Bu tür bir red aldıktan sonra savunmanı malzeme kalitesinin yetersizliği ve 2 yıl garanti kapsamında malzeme kalitesinin de bu sürede kendisini koruması gerektiği üzerinden savunma yaparak THH ile devam edebilirsin.

Ayrıca ayakkabı modelini de yazarsan okuyan diğer arkadaşlar da aynı ürünün bu tür bir kronik sorunu varsa haberdar olabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı