Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2013 #1 Arkadaşlar bu konuda detaylı bilgiye sahip birine ihtiyacım var. Bunun masrafları, seçilmesi gerekenleri neler? Yani kısaca sorayım ben şunu almak istesem bana toplam her şeyiyle kaça patlar? Yüzü astarını geçsin istemiyorum yani. Amazon.com: Cooler Master Hyper TX3 - CPU Cooler with 3 Direct Contact Heat Pipes (RR-910-HTX3-G1): Computers & Accessories
Arkadaşlar bu konuda detaylı bilgiye sahip birine ihtiyacım var. Bunun masrafları, seçilmesi gerekenleri neler? Yani kısaca sorayım ben şunu almak istesem bana toplam her şeyiyle kaça patlar? Yüzü astarını geçsin istemiyorum yani. Amazon.com: Cooler Master Hyper TX3 - CPU Cooler with 3 Direct Contact Heat Pipes (RR-910-HTX3-G1): Computers & Accessories
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Ocak 2013 #2 Ne yani şimdi 17 dolarlık bir işlemci soğutucuyu Amazon'dan almayı düşündüğünü mü söylüyorsun bana? Yüzü astarını geçer diyeyim sana
Ne yani şimdi 17 dolarlık bir işlemci soğutucuyu Amazon'dan almayı düşündüğünü mü söylüyorsun bana? Yüzü astarını geçer diyeyim sana
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2013 #3 Ha işte duymak istediğim buydu. Yani böyle mi olur merak ettim sadece.