Amazon'dan Alışveriş Yapma - Logitech G930

ali ahmet1

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba. Amazon'dan G930 alıcam. Fiyatının 99 Dolar'a düşmesini bekliyorum. Birkaç sorum olucak.
1-

Şimdi ben burdan "Bu bir armağan" bölümünü seçersem iyi olur mu yoksa seçmessem birşey olmaz mı?
2- 100 Dolar altı olunca gümrükte sorun olmuyormuş, doğru mu?
3-Aşağıda iki kargo seçeneği var. Bunlardan hangisini seçmeliyim? Öncelikli kargo fazladan ücret gerektiriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
101 veya 99 dolar bir şey farketmez, 130 dolarlık şey aldım yine de takılmadı. Sanırım biraz da boyutuyla ve insiyatifle alakalı.

Peki kargo seçenekleri hakkına fikriniz var mı?
Çoğu zaman Türkiye'ye kargo olmuyor amazonda. Satıcıdan satıcıya değişir, checkout yapıp bakabiliyorsun anca, onun için de kredi kartı girmek zorunda kalmıştım.
Kargo fiyatı gümrük sınırına etki etmiyor ayrıca.

Bu arada yanlış bilgilendirdim seni, belli ki amazon bir noktadan sonra import fees deposit diye bir şey kesiyor. Ben ebay üzerinden alışveriş yapmıştım, şimdi oraya bakıyorum orda da aynı sistem gelmiş. Uzun süredir alışveriş yapmıyorum açıkçası. Ama olur da bir yerden VAT-FREE (KDVsiz) şeklinde alabilirsen, sınırı geçmesine rağmen gümrükte bu işle uğraşanların insiyatifiyle falan vergi ödemeden kapına da gelebilir.

Şimdi senin için bir sepete ekledim.
Öncelikle;
1 USD = 2.3401652042 TRY şeklinde alıyor

Items:TRY 257,72
Shipping & handling:TRY 44,70
Total before tax:TRY 302,42
Estimated tax to be collected:TRY 0,00
Import Fees DepositTRY 125,81
Order total:TRY 428,23
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hediye olarak işaretlediğimde paketin üzerinde fiyat yine de yazıyordu. Müşteri hizmetlerine sorduğumda, yasal bir zorunluluk olduğunu söylediler. Yani hediye olarak işaretlemek, paketin üzerinde fiyat yazdığı sürece bir işe yaramıyor. Öncelikli kargo fazladan ücret karşılığında yapılıyor. Ayrıca 99 dolara alıyorum diye sevinme vergisini alıyor Amazon.com

Toplam 428 lira mı tutacak? Hocam ben internette bir video izlemiştim de adam kulaklığı 99 dolara aldığını ve kargo ile toplam 110 dolar tuttuğunu söylüyor. Nasıl ya ben anlamadım bu işi?

Amazon vergisini alıyor ve sorunsuz bir şekilde eline ulaşıcağına dair garanti veriyor. Ayrıca Amazon.com'da çoğu zaman Türkiye'ye kargo olmuyor ancak, Amazon.co.uk'da oluyor.

Amazon vergisini alıyor ve sorunsuz bir şekilde eline ulaşıcağına dair garanti veriyor. Ayrıca Amazon.com'da çoğu zaman Türkiye'ye kargo olmuyor ancak, Amazon.co.uk'da oluyor.
G930 da varmış kargo hocam. Amazon.com dan alan kişilerin videolarına baktım da ordan biliyorum. Benim merak ettiğim o videodaki arkadaşlar kargo dahil 110 dolara almışlar. Kulaklık 99 dolar, kargo 20 dolar şeklinde. Ama burdaki arkadaş hesaplamış 428 TL tutmuş. Nasıl oldu ki bu olay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…