F Furkan Ersin Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 12 5 Haziran 2020 #1 Amerika Amazon'dan alışveriş yapacağım. Bu bilgileri nasıl doldurmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Amerika Amazon'dan alışveriş yapacağım. Bu bilgileri nasıl doldurmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 5 Haziran 2020 #2 Kent = İl. Eyalet = İlçe. PK = Posta Kodu. Geri kalanı standart şekilde doldurun.
F Furkan Ersin Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 12 5 Haziran 2020 #3 Antonio Montana dedi: Kent = il. Eyalet = ilçe. PK = posta kodu. Geri kalanı standart şekilde doldurun. Genişletmek için tıkla... Adresi satır1, adres satırı 2 bunlar nasıl olacak birini doldurmam yeterli mi?
Antonio Montana dedi: Kent = il. Eyalet = ilçe. PK = posta kodu. Geri kalanı standart şekilde doldurun. Genişletmek için tıkla... Adresi satır1, adres satırı 2 bunlar nasıl olacak birini doldurmam yeterli mi?
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 5 Haziran 2020 #4 Furkan Ersin dedi: Adresi satır1, adres satırı 2 bunlar nasıl olacak birini doldurmam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Farketmez ikisini de doldurabilirsiniz. Misal : İstanbul/Ataşehir, falan mahalle falan sokak bina no kapı no. Bu şekilde doldurabilirsiniz. Google'den kendi mahalle veya sokağınızın posta kodunu öğrenebilirsiniz.
Furkan Ersin dedi: Adresi satır1, adres satırı 2 bunlar nasıl olacak birini doldurmam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Farketmez ikisini de doldurabilirsiniz. Misal : İstanbul/Ataşehir, falan mahalle falan sokak bina no kapı no. Bu şekilde doldurabilirsiniz. Google'den kendi mahalle veya sokağınızın posta kodunu öğrenebilirsiniz.
F Furkan Ersin Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 12 5 Haziran 2020 #5 Antonio Montana dedi: Fark etmez ikisini de doldurabilirsiniz. Misal: İstanbul/Ataşehir, falan mahalle falan sokak bina no kapı no. Bu şekilde doldurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için. Son bir soru daha adres yazarken ı harfini i olarak yazmak gerekiyor sıkıntı çıkar mı ?
Antonio Montana dedi: Fark etmez ikisini de doldurabilirsiniz. Misal: İstanbul/Ataşehir, falan mahalle falan sokak bina no kapı no. Bu şekilde doldurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için. Son bir soru daha adres yazarken ı harfini i olarak yazmak gerekiyor sıkıntı çıkar mı ?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Haziran 2020 #6 Furkan Ersin dedi: Teşekkür ederim yardımın için. Son bir soru daha adres yazarken ı harfini i olarak yazmak gerekiyor sıkıntı çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmaz.
Furkan Ersin dedi: Teşekkür ederim yardımın için. Son bir soru daha adres yazarken ı harfini i olarak yazmak gerekiyor sıkıntı çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmaz.
F Furkan Ersin Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 12 5 Haziran 2020 #7 Bu bilgileri İngilizce mi yazmalıyım yoksa Türkçe mi?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Haziran 2020 #8 Furkan Ersin dedi: Bu bilgileri İngilizce mi yazmalıyım yoksa Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... İngilizce ya da Türkçe yazabilirsiniz farketmez.
Furkan Ersin dedi: Bu bilgileri İngilizce mi yazmalıyım yoksa Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... İngilizce ya da Türkçe yazabilirsiniz farketmez.
F Furkan Ersin Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 12 5 Haziran 2020 #9 Ürünün siparişini verdim diyelim kargosu falan nasıl oluyor ilk defa yurt dışı Amazon'dan alışveriş yapıyorum. Furkan Ersin dedi: Ürünün siparişini verdim diyelim kargosu falan nasıl oluyor ilk defa yurt dışı Amazon'dan alışveriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Furkan Ersin dedi: Ürünün siparişini verdim diyelim kargosu falan nasıl oluyor ilk defa yurt dışı Amazon'dan alışveriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Gümrük vergi ws biraz anlatabilir misin bilgin var ise.
Ürünün siparişini verdim diyelim kargosu falan nasıl oluyor ilk defa yurt dışı Amazon'dan alışveriş yapıyorum. Furkan Ersin dedi: Ürünün siparişini verdim diyelim kargosu falan nasıl oluyor ilk defa yurt dışı Amazon'dan alışveriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Furkan Ersin dedi: Ürünün siparişini verdim diyelim kargosu falan nasıl oluyor ilk defa yurt dışı Amazon'dan alışveriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Gümrük vergi ws biraz anlatabilir misin bilgin var ise.