Amazondan alışveriş yapmak mantıklı duruyor. Ama bazı çekincelerim var ve güncel bilgi almak istiyorum.
İlk olarak garanti olayı nasıl oluyor? 400 500 Euro'luk ürünler alacağım.
ikinci olarak Amazon .de ve Amazon.com da farklı fiyatlar ve ürünler bulunmakta. Birinde istediğim var diğerinde yok gibi. Farkları var mı? Mesela garantide birisi daha kolay olur, yok onun garantisi burada geçmez, gümrükte sorun çıkar falan.
Vergi ile ilgili Amazon alacağımız ürünün üzerine kendi ekliyor diye okudum. Doğru mudur? Ek bir işlem yapılıyor mu?
Türkiye'ye gönderilebilen ürünlerde ne alırsak alalım? (anakart, RAM, sıvı soğutma, işlemci gibi) gümrüğe takılmadan geliyor mu kapımıza kadar? Hepsiburada dan alıyormuş gibi mesela. Hani bir yere gidip ücretini ödeyip ürünü almamız gereken bir durum olur mu?
Alırken de, Amazonun sattığı ürünü alacağım. ürünü sepete ekle dedim adresi ekledim, kart bilgilerini girdim bitti. Böyle kolay mı?
AmazonGlobal Standard Shipping — get it Friday, Dec. 15 - Friday, Dec. 22
AmazonGlobal Priority Shipping — get it Wednesday, Dec. 6 - Friday, Dec. 8
------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmazonGlobal Standart (4-7 iş günü) -Şu tarihe kadar teslim edilir: 9-13 Aralık
AmazonGlobal Hızlandırılmış Kargo -Şu tarihe kadar teslim edilir: 8-9 Aralık
AmazonGlobal Öncelikli Kargo -Şu tarihe kadar teslim edilir: 6-7 Aralık
Bu kargo seçeneklerinin farkları hakkında da bilgi verir misiniz? fiyat farkımı var mı vs . gibi.
Birde atıyorum ekran kartını Türkiye'den al , işlemciyi Amazondan al gibi bir öneriniz var mıdır?
İlk olarak garanti olayı nasıl oluyor? 400 500 Euro'luk ürünler alacağım.
ikinci olarak Amazon .de ve Amazon.com da farklı fiyatlar ve ürünler bulunmakta. Birinde istediğim var diğerinde yok gibi. Farkları var mı? Mesela garantide birisi daha kolay olur, yok onun garantisi burada geçmez, gümrükte sorun çıkar falan.
Vergi ile ilgili Amazon alacağımız ürünün üzerine kendi ekliyor diye okudum. Doğru mudur? Ek bir işlem yapılıyor mu?
Türkiye'ye gönderilebilen ürünlerde ne alırsak alalım? (anakart, RAM, sıvı soğutma, işlemci gibi) gümrüğe takılmadan geliyor mu kapımıza kadar? Hepsiburada dan alıyormuş gibi mesela. Hani bir yere gidip ücretini ödeyip ürünü almamız gereken bir durum olur mu?
Alırken de, Amazonun sattığı ürünü alacağım. ürünü sepete ekle dedim adresi ekledim, kart bilgilerini girdim bitti. Böyle kolay mı?
AmazonGlobal Standard Shipping — get it Friday, Dec. 15 - Friday, Dec. 22
AmazonGlobal Priority Shipping — get it Wednesday, Dec. 6 - Friday, Dec. 8
------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmazonGlobal Standart (4-7 iş günü) -Şu tarihe kadar teslim edilir: 9-13 Aralık
AmazonGlobal Hızlandırılmış Kargo -Şu tarihe kadar teslim edilir: 8-9 Aralık
AmazonGlobal Öncelikli Kargo -Şu tarihe kadar teslim edilir: 6-7 Aralık
Bu kargo seçeneklerinin farkları hakkında da bilgi verir misiniz? fiyat farkımı var mı vs . gibi.
Birde atıyorum ekran kartını Türkiye'den al , işlemciyi Amazondan al gibi bir öneriniz var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: