Amazon'dan AOC Agon AG271QG Alınır mı?

Shmail

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1080 ekran kartı ve Ryzen 1600 sistem ile kullanmayı düşünüyorum.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01G...ref=plSrch&tag=donanimhaber-21&language=tr_TR
Amazon üzerinden bu monitörü almayı düşünüyorum ancak kafamda sorular var.
-Öncelikle bu monitör sizce nasıl?
- İlk kez amazon üzerinden alışveriş yapacağım, herhangi sıkıntıyla karşılaşır mıyım?
-Bu fiyata şunu al diyebileceğiniz başka monitörler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Moniör konusunda benden daha bilgili kişiler cevap versin. @GCN @Lactuca
2- Amazon.com'dan değil de Amazon.de'den al daha ucuza gelir sadece Türkiye vergisi verirsin, kargo ücreti de vermezsin. Amazon.com'da hem Amerika hem Türkiye vergisi veriyorsun, kargo ücreti de cabası
3- @Lactuca @GCN

Amazon kendi sitesinden 2313 tl oluyor fiyat. Amazon.de hakkında bir fikrim yok hocam oraya da bakarım fiyat konusunda.
Yardımlarını bekliyorum o zaman hocalarımızın
@GCN @Lactuca

Alınabilir ama çok riskli.

Amazon.com'dan alırsan,

Ürünün garantisi ülkemizde geçmeyebilir.
Kargo'da zarar görürse geri gönderme süreci maliyetli olabilir.
Geri göndermede Kargo süreci meçhul, düzgün gitti mi teslim edildi mi? belirsiz.
Alıp kullanırsın 1-2 yıl sonra arızalanırsa ürün elinde kalır. Amazon.com destek vermeyebilir. TR içinde ki AOC servisinden ücretli tamir ettirmek zorunda kalırsın.

Yani kısacası riskli bir durum, riski alırım derseniz alınabilir. Ben olsam o riski almam orası ayrı.

Amazon global garanti veriyor diye biliyorum.

Malesef öyle bir uygulama yok. Marka global garanti verebilir. Onuda araştırman lazım.
Teknik servisiyle iletişime geçtim, 1 yıl garanti olduğunu söyledi. 3 yıl da olabilirmiş onu satıcıdan öğrenin dedi, nasıl anlarım bunu acaba?

Teknik servisiyle iletişime geçtim, 1 yıl garanti olduğunu söyledi. 3 yıl da olabilirmiş onu satıcıdan öğrenin dedi, nasıl anlarım bunu acaba?

AOC Tr servisi Tecpro idi yanlış hatırlamıyorsam, AOC 1 yıl uluslararası garanti sağlıyor. 1 yıl sonra'sı meçhul diye hatırlıyorum. Bir Ara AOC G2460PF monitörü bir çok kişi amazon.com'dan almıştı. Ben'de dahil Techpro 1 yıl garanti veriyor sonrasına karışmıyor.

Hocam garanti olsunda en azından elime sorunlu ulaşırsa geri yollamak zorunda kalmayayım.

Monitör güzel. Fiyatına göre bazı eksileri var. Gerçek 8 bit. Bu fiyata gerçek 10 bit monitör alınabilir. Tabii bunun için de G-SYNC gibi bazı teknolojilerden feragat edilmek zorunda kalınır. GTX 1080 için gayet güzel tercih. Özellikle de FPS oyunlar oynuyorsanız.
Eğer AAA tarzı, hikaye öncelikli ve FPS kadar hız istemeyen oyunlar oynuyorsanız,
https://www.amazon.com/ViewSonic-XG2700-4K-FreeSync-Monitor-DisplayPort/dp/B01A0ZRQTW olabilir. Gerçek 10 bit deneyimi, AAA oyunlarda kendini hissettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…