M mthnc1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 88 28 Temmuz 2023 #1 Amazon'dan bu Amazon.com Ashwagandha'yı Amerika'dan getirtmek istiyorum fakat gümrükten geçebileceğine dair şüphelerim var. Sıkıntı olur mu?
Amazon'dan bu Amazon.com Ashwagandha'yı Amerika'dan getirtmek istiyorum fakat gümrükten geçebileceğine dair şüphelerim var. Sıkıntı olur mu?
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Bu tarz ürünlerin gümrükten geçeceğini düşünmüyorum.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Yurtdışından ilaç, takviye benzeri ürünler getirtmek epey sıkıntılı. Gümrüğe takılacak ve bu vitamine ihtiyacın olduğuna dair doktor reçetesi ibraz etmen durumunda alabileceksin.
Yurtdışından ilaç, takviye benzeri ürünler getirtmek epey sıkıntılı. Gümrüğe takılacak ve bu vitamine ihtiyacın olduğuna dair doktor reçetesi ibraz etmen durumunda alabileceksin.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 Yurtdışından gelmiyor artık. Eskiden iherb den düşük kurla beraber bir sürü supplement alırdık ama şimdi hem gümrük mevzusu var kur da uçtu.
Yurtdışından gelmiyor artık. Eskiden iherb den düşük kurla beraber bir sürü supplement alırdık ama şimdi hem gümrük mevzusu var kur da uçtu.
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 833 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #5 Hocam GlocalZone uygulamasına bakabilirsiniz. Yurtdışından gelen kişilere bir şeyler getirtebiliyorsunuz.
Hocam GlocalZone uygulamasına bakabilirsiniz. Yurtdışından gelen kişilere bir şeyler getirtebiliyorsunuz.