Attack Shark X3 alınmaz, bütçe 100 tl daha çıkarsa FURYLEVEL Z1 26000 Dpı 2.4ghz Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (BEYAZ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alabilirsin.Amazon'dan Attack Shark X3 almak istiyorum, alınır mı?
stok olsa ondan alıcam zaten ama ne zaman baksam stok yokAttack Shark X3 alınmaz, bütçe 100 tl daha çıkarsa FURYLEVEL Z1 26000 Dpı 2.4ghz Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (BEYAZ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alabilirsin.
Hocam pazar geldi 2 saatte bitti stoklar bildirim açmıştış geldiği gibi aldım stoğu bekle illa ki gelir.stok olsa ondan alıcam zaten ama ne zaman baksam stok yok
ikisi de cünkü yurt dısından gelecegını soyluyor ve 1050 lira limitine takılmıs olmuyor mu?Amazon'dan alınır mı? Mouse mu alınır mı? Anlaamdım.
kendi sitesine mi düşüyor yoksa farklı sitelere mi?Hocam pazar geldi 2 saatte bitti stoklar bildirim açmıştış geldiği gibi aldım stoğu bekle illa ki gelir.
Amazondaki ürünler siz alınca yurt dışından gelmez, yurt dışından gelmiş ve türkiyedeki depolarda saklanmış ürünler gönderilir size.ikisi de cünkü yurt dısından gelecegını soyluyor ve 1050 lira limitine takılmıs olmuyor mu?
Temuda hocamikisi de cünkü yurt dısından gelecegını soyluyor ve 1050 lira limitine takılmıs olmuyor mu?
kendi sitesine mi düşüyor yoksa farklı sitelere mi?
furylevel temudan mı geliyorTemuda hocam
teşekkür ederim bilgi için.Amazondaki ürünler siz alınca yurt dışından gelmez, yurt dışından gelmiş ve türkiyedeki depolarda saklanmış ürünler gönderilir size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.