Amazon'dan ayakkabı alınır mı?

Merhaba dostlar, Puma, Adidas, Nike gibi markalar mağazalarda Amazon'a göre %50 daha pahalı hatta bazı modellerde 2 kat fark var. Elbette mağazanın işletme giderleri vs var fakat bunlara rağmen fark fazla değil mi? Üstelik satıcının Amazon olduğu ürünlerde bile bazı müşteriler orijinalliğinden emin olamadıklarını yazmışlar. Amazon'dan spor ayakkabı satın alanların görüşlerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultrabounce model ayyakkabı aldım güzeldi ama Trendyol'dan da ceket aldım defoluydu ( mavi marka ) yani ne alırsan al, dikkatli bak incele gelince. Hatta gene Trendyol'dan, CAT bot aldım birisi 45 biri 44 numaraydı, belli olamsın diye de ayakkabı kulağındaki etkiketin üstüne başka etiket yapıştırmışlardı.

Amazon türkiyede ki iyi niyet istismarcıları yüzünden bazı klasik uygulamalarını geri çeksede bence dünyadaki en iyi müşteri memnuniyeti sunan firmalardan biri. Hem ayakkabı hem, forma vs. ürünler aldım. Herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Yaşsrsanızda anında iaede alıyorlar zaten içiniz rahat olsun.

Amazon'dan ayakkabı almak genellikle güvenli bir seçenek, özellikle satıcı doğrudan Amazon'un kendisiyse. Amazon'un müşteri hizmetleri ve iade politikası oldukça güçlü, bu yüzden ürün sahte çıkarsa veya defolu gelirse iade etmek kolay. Amazon'un kendisinden veya güvenilir satıcılardan almak en iyisi. Eğer markalı bir ayakkabı alıyorsanız ürün açıklamalarını ve kullanıcı yorumlarını incelemek iyi olabilir.

Puma, Adidas, Nike gibi markalar mağazalarda Amazon'a göre %50 daha pahalı hatta bazı modellerde 2 kat fark var. Elbette mağazanın işletme giderleri vs var fakat bunlara rağmen fark fazla değil mi?
Dostum ayakkabı üretilirken hata oranları vardı. Belli hata oranlarına göre dağıtıcılara veya satıcılara göre satılır. Örnek verim hata %1 ile %5 arasındakiler Ana bayi %6-%10 arası B mağazasına %11 ile %15 arası C mağazasına bu yüzden fiyat farkı çok değişik oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı