lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 6 Eylül 2022 #11 Ozlm555 dedi: Merhaba ayakkabıyı aldınız mı? Aldıysanız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı orijinallik falan konusunda? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakmayın. Ürünü aldım orjinal ve kaliteli bir ayakkabı.
Ozlm555 dedi: Merhaba ayakkabıyı aldınız mı? Aldıysanız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı orijinallik falan konusunda? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakmayın. Ürünü aldım orjinal ve kaliteli bir ayakkabı.
O Ozlm555 Zeptopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2022 #12 lengthok dedi: Merhaba, biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakmayın. Ürünü aldım orjinal ve kaliteli bir ayakkabı Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum
lengthok dedi: Merhaba, biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakmayın. Ürünü aldım orjinal ve kaliteli bir ayakkabı Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum