Amazon'dan Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Daha fazla  
Amazon.com.tr'den güzel bir kulak içi kulaklık lazım Xiaomi. Ben dün Xiaomi'nin FlipBuds Pro'sunu aldım ama sesi bana düşük geldi o yüzden iade ettim. Bana ses seviyesi yüksek ve kaliteli bir kulaklık önerir misiniz? Bir de iade etmenin diğer bir sebebi de bende Redmi Buds 3 Pro var onun ses seviyesi bunun kinden daha yüksek. Siz sesinin az olduğunun nedenini biliyorsanız bana onu da söyleyebilirsiniz ona göre iade etmem. (Redmi Buds 3 Pro'nun sol tekini maalesef ki kaybettim).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtirsen daha yararlı olur. Kendim Soundpeats Air 3 kullanıyorum aktif olarak. Gayet de memnunum. Bir yandan da slikonlu mu sana daha rahat yoksa slikonsuz mu? Ona göre de seçmen lazım. Mesela benim için slikonlular rahat değildi ondan dolayı slikonsuz bir model tercih ettim.

Bütçe 1200TL

Bütçe belirtirsen daha yararlı olur. Kendim Soundpeats Air 3 kullanıyorum aktif olarak. Gayet de memnunum. Bir yandan da slikonlu mu sana daha rahat yoksa silikonsuz mu? Ona göre de seçmen lazım. Mesela benim için slikonlular rahat değildi ondan dolayı silikonsuz bir model tercih ettim.

Silikonlu olursa daha iyi

Redmi Buds 3 Pro'nun sesi gayet iyiydi bassları falan müzik dinlerken güzeldi ama neden Xiaomi FlipBuds Pro'nun ses yüksekliği düşük anlamadım

Benim telefonum Xiaomi Redmi Note 9 malesf olsa para bizde alırdık Apple ama maalesef Android tabii Android kötülemiyorum Android kullanıcısı olarak kötü bir yanı olmadı

Size 2 seneçek sunucam Xiaomi Buds 3 mü? Yoksa Xiaomi Buds 3T Pro mu? Tabii bunlardan daha güzelleri varsa onları da önerebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı