Amazon'dan dahili Wi-Fi adaptör önerisi

Arkadaşlar merhabalar. Dizüstü bilgisayarımın Wi-Fi adaptörünü yükseltmek istiyorum. Daha doğrusu değiştirmek. İçerisine MediaTek marka koymuşlar. Bunu Intel ile değiştireceğim. Bu işle ilgilenen tecrübesi olan arkadaşlara ihtiyacım var.

Bu ürün orijinal midir? Yorumlara bakılınca öyle duruyor ama emin olmak istiyorum. Ve bu ürün aynı zamanda sürücü vs herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Yardımcı olabilir misiniz?
@Recep Baltaş
@Yener K.

Son düzenleme:
Cihazın tam modeli nedir? Buna göre yardımcı olmaya çalışalım. Bunlarda da soket farkı olabiliyor.

Cihazın tam modeli nedir? Buna göre yardımcı olmaya çalışalım. Bunlarda da soket farkı olabiliyor.

Cihazım 2021 ASUS TUF Gaming F17. bu da linki.

1646561224547.png

İçerisinde MediaTek var. Biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum ve orijinal Intel kart almak istiyorum.

Hocam, kartların soket tipleri aynı duruyor. Amazon ise zaten güvenli bir yer. Garantisi varsa servisine de yaptırabilirsiniz. Reddit'ten örnek bir resim.
Screenshot_20220306-131618.png

Bir arkadaş, ASUS laptolarda denemiş.

Hocam, kartların soket tipleri aynı duruyor. Amazon ise zaten güvenli bir yer. Garantisi varsa servisine de yaptırabilirsiniz. Reddit'ten örnek bir resim.
Eki Görüntüle 1324075
Bir arkadaş, ASUS laptolarda denemiş.
Hocam servis parça değişimi konusunda çok katı. Garanti dışı kalır zaten aldığımda ama. Sorunum düzelmez ise mecbur alacağım çok da umurumda değil. Bir kart takmışlar içine, her gün her gün başka bir sıkıntı. Asus denen marka bezdiriyor insanı canından. Her şeyi tamam ama bir kartı gidip doğru düzgün intel takamamışlar.....
Hocam bir de konuyla alakasız olmakla birlikte cihazımın içerisindeki RAM bu.

1646562127476.png

https://www.hepsiburada.com/crucial-ntb-16gb-3200mhz-ddr4-ct16g4sfra32a-p-HBV000019CM9Z bu ürünü satın alsam yanına, uyumsuzluk çıkarır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam. RAM de uyumlu. Dediğiniz gibi ASUS, bu Media Tek ile ilgili sıkıntılar yaşıyor. BSOD konularında da karşımıza çıkıyor.

Hayır hocam. RAM de uyumlu. Dediğiniz gibi ASUS, bu Media tek ile ilgili sıkıntılar yaşıyor. BSoD konularında da karşımıza çıkıyor.

Evet hocam maalesef bu ASUS'u Allah bildiği gibi yapsın. Ruh hastaları yani sanki başka kart yok... Bunu bile bile neden yapıyorlar anlamış değilim.

Onlardan da ücret karşılığı adaptörü Intel ile değiştirmelerini talep edebilirsiniz. Belki yaparlar.

Onlardan da ücret karşılığı adaptörü Intel ile değiştirmelerini talep edebilirsiniz. Belki yaparlar.
Yok hocam @KojiroHyuga04 hocam yapmıyorlar demişti servisten gelen bir mesaja dayanarak. Garanti dışı kalır demişler.
Ya zaten sıkıntı yok bu gönderdiğim linkteki ürün orijinal ise bir şey olmaz razıyım her şeye şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı