rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 19 Şubat 2018 #11 sekobaba dedi: Ön sipariş olduğu için 28 şubatı bekliyorum Amazon acele ettiğimi anladı ve en hızlı kargoya aldı. İyi mi kötü mu ettim bilmiyorum 2 mart teslimat gözüküyor bi ücret falan çekilmedi. Genişletmek için tıkla... Ekstra ücret olacağını sanmıyorum. Bende aynı modelden sipariş vermeyi düşünüyordum ancak bana 180 dolar kargo ve vergi çıkardı.
sekobaba dedi: Ön sipariş olduğu için 28 şubatı bekliyorum Amazon acele ettiğimi anladı ve en hızlı kargoya aldı. İyi mi kötü mu ettim bilmiyorum 2 mart teslimat gözüküyor bi ücret falan çekilmedi. Genişletmek için tıkla... Ekstra ücret olacağını sanmıyorum. Bende aynı modelden sipariş vermeyi düşünüyordum ancak bana 180 dolar kargo ve vergi çıkardı.
S sekobaba Kilopat Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2018 #12 rtakak dedi: Ekstra ücret olacağını sanmıyorum. Bende aynı modelden sipariş vermeyi düşünüyordum ancak bana 180 dolar kargo ve vergi çıkardı. Genişletmek için tıkla... Ben aldıktan sonra vergiyi artırdılar şuanda yeniden alsam banada öyle çıkıyor.
rtakak dedi: Ekstra ücret olacağını sanmıyorum. Bende aynı modelden sipariş vermeyi düşünüyordum ancak bana 180 dolar kargo ve vergi çıkardı. Genişletmek için tıkla... Ben aldıktan sonra vergiyi artırdılar şuanda yeniden alsam banada öyle çıkıyor.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 15 Nisan 2018 #13 sekobaba dedi: Ben aldıktan sonra vergiyi artırdılar şuanda yeniden alsam banada öyle çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ürün nasıl acaba? Elinize sorunsuz ulaştı mı?
sekobaba dedi: Ben aldıktan sonra vergiyi artırdılar şuanda yeniden alsam banada öyle çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ürün nasıl acaba? Elinize sorunsuz ulaştı mı?