Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Merhaba. Sony DualSense Kablosuz Oyun Kumandası [PlayStation 5] : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol buradan alsam güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışından geldiği için ithalat garantili mi oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2022
Merhaba. Sony DualSense Kablosuz Oyun Kumandası [PlayStation 5] : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol buradan alsam güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışından geldiği için ithalat garantili mi oluyor?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.039 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Nisan 2022 #2 Alınır, sorun olmaz. Direkt Amazon korumasında oluyorsun yurt dışından geldiği için. Herhangi bir sorunda Amazon hemen ilgileniyor.
Alınır, sorun olmaz. Direkt Amazon korumasında oluyorsun yurt dışından geldiği için. Herhangi bir sorunda Amazon hemen ilgileniyor.
J Jdixmekzodn Centipat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 533 4 Nisan 2022 #3 Lusifır dedi: Merhaba. Sony DualSense Kablosuz Oyun Kumandası [PlayStation 5] : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol buradan alsam güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışından geldiği için ithalat garantili mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Bı sorun olmaz Amazon deposundan geliyo ürün zaten iade hakkında var
Lusifır dedi: Merhaba. Sony DualSense Kablosuz Oyun Kumandası [PlayStation 5] : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol buradan alsam güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışından geldiği için ithalat garantili mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Bı sorun olmaz Amazon deposundan geliyo ürün zaten iade hakkında var
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Çözümler 15 4 Nisan 2022 #4 Ben aldım 1 sene önce, sorun yok orijinal ve güzel. Bu arada fiyat çok iyiymiş.
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #5 Anladım sağ olun bir de bunu Amazon kendimi satıyor yoksa herhangi bir satıcımı ve Sony garantisi oluyor mu?
Anladım sağ olun bir de bunu Amazon kendimi satıyor yoksa herhangi bir satıcımı ve Sony garantisi oluyor mu?
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #6 Lusifır dedi: Anladım sağ olun bir de bunu Amazon kendi mi satıyor yoksa herhangi bir satıcı mı ve Sony garantisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir satıcı satıyor fakat Amazon yolluyor.
Lusifır dedi: Anladım sağ olun bir de bunu Amazon kendi mi satıyor yoksa herhangi bir satıcı mı ve Sony garantisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir satıcı satıyor fakat Amazon yolluyor.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Çözümler 15 4 Nisan 2022 #7 Lusifır dedi: Anladım sağ olun bir de bunu Amazon kendimi satıyor yoksa herhangi bir satıcımı ve Sony garantisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Garantisi oluyor yurt dışı. Dosya Ekleri Screenshot_20220404_233440.jpg 33,4 KB · Görüntüleme: 61
Lusifır dedi: Anladım sağ olun bir de bunu Amazon kendimi satıyor yoksa herhangi bir satıcımı ve Sony garantisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Garantisi oluyor yurt dışı.
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #8 Tahao dedi: Garantisi oluyor yurt dışı. Genişletmek için tıkla... Normalde marka kısmında Sony yazarken bunda Marka: Sony Etkileşimli Eğlence yazması normal mi neden böyle yazıyor? Dosya Ekleri resim_2022-04-04_233757855.png 292 KB · Görüntüleme: 82
Tahao dedi: Garantisi oluyor yurt dışı. Genişletmek için tıkla... Normalde marka kısmında Sony yazarken bunda Marka: Sony Etkileşimli Eğlence yazması normal mi neden böyle yazıyor?
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Çözümler 15 4 Nisan 2022 #9 Lusifır dedi: Normalde marka kısmında Sony yazarken bunda Marka: Sony Etkileşimli Eğlence yazması normal mi neden böyle yazıyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum en kötü iade edersin de sen alana kadar stok bitecek, Amazon dolandırmaz merak etme bu fiyatı da kaçırma geçen sene 700'e aldım ben düşün bunun 1200-1400 olması lazım
Lusifır dedi: Normalde marka kısmında Sony yazarken bunda Marka: Sony Etkileşimli Eğlence yazması normal mi neden böyle yazıyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum en kötü iade edersin de sen alana kadar stok bitecek, Amazon dolandırmaz merak etme bu fiyatı da kaçırma geçen sene 700'e aldım ben düşün bunun 1200-1400 olması lazım
A Aresul2 Decapat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #10 Lusifır dedi: Merhaba. Sony DualSense Kablosuz Oyun Kumandası [PlayStation 5] : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol buradan alsam güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışından geldiği için ithalat garantili mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Ürünün fiyatı 1.161 TL. Gördüğünüz fiyat vergisiz hâli.
Lusifır dedi: Merhaba. Sony DualSense Kablosuz Oyun Kumandası [PlayStation 5] : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol buradan alsam güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışından geldiği için ithalat garantili mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Ürünün fiyatı 1.161 TL. Gördüğünüz fiyat vergisiz hâli.