Amazon'dan ekran kartı alınır mı?

• Konuyu başlatan WTC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.831
Merhaba arkadaşlar, ön sipariş olarak veya çıktığı zaman RTX 3080 almayı düşünüyorum. Daha önce Amazon üzerinden hiç alışveriş yapmadım. Çünkü genel olarak yüksek miktarlar ödeyeceğim zaman güvendiğim yerleri tercih ediyorum. (Vatan vb.) fakat görünüşe göre Türkiye'de fiyatlar yine şaşırtmıyor. Pahalı olarak piyasaya çıkacaklar. Amazon üzerinden daha ucuza alınabilir gibi duruyorlar. Amazon Almanya veya İtalya üzerinden almayı düşünüyorum.

Daha önce yaptığınız alışveriş tecrübeleriniz de sorun yaşadınız mı? Güvenerek gönül rahatlığı ile alabilir miyim? Ne kadar sürede aldığım ürün bana ulaşır? Amazon güvenilir mi diye sormuyorum açıkçası. Çünkü güvenilir olduğunu biliyorum. Ben biraz pimpirik birisiyim. Para kolay kazanılmıyor. Gidip 7.000-8.000 TL gibi rakamlar vereceğim. Bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum. Düşüncelerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler. Mümkünse daha önce Amazon üzerinden alışveriş yapmış kişiler cevaplarsa sevinirim.

Palit markasına karşı ön yargılıyım denebilir. Çünkü genel olarak hep marka anlamında ismi ön planda olan firmaları tercih ettim. (Asus, Evga gibi)

Amazon.de üzerinden bulduğum Zotac 3080'nin fiyatı her şey dahil 6.900 TL gibi bir rakama gelecek. Zotac bana göre veya bildiğim kadarı ile Palit'ten daha iyi bir marka. Yanlış olabilirim, çünkü Zotac'ta hiç kullanmadım. İkisi arasında kalsam tercihim Zotac olur gibime geliyor. Palit şu an Game garaj üzerinde 7.999 TL diye biliyorum.

Edit: 7.669 TL'miş
Aynı soruların peşindeyim ben de Hiç alışveriş yapmadım

Son düzenleme:
3080 aldığım gibi satışa koyacağım. Şimdi satarsam PC kullanamam. Kartın bana ulaşması lazım önce :/
Bu marka şu markadan daha üstün diye bir şey açıkçası bakarsanız testlerine karar verirsiniz.

Palit modeli Gaming X Trio ile benzer fan hızları (%45 civarı) ve benzer sıcaklıkta çalışıyor.
Mümkün olduğunca en ucuzunu almaya yöneleceğim. Dediğim gibi Amazon üzerinden Zotac 6.900 TL gibi bir rakama gelirken, Palit Türkiye'de 7.600 gibi rakamlarda geziyor. Amazon üzerinden satıldığını şimdilik göremedim.

Güvenilir. Amazon.tr sitesinden alırsan bazı ürünlerin fiyatları bir miktar ucuza gelecektir. Aliexpress gibi düzensiz bir site değil.

İfadeler: WTC

Amazon’un Türkiye’ye geldiği gün iPhone 8 Plus almıştım hemen. Diğer sitelere göre bayağı ucuza satıyorudu. Sonraki gün sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı. Satıcıya dikkat et ve yorumlarını oku.

İfadeler: WTC
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…