Amazon'dan ekran kartı alınır mı?

TekMatador

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Yayıncı
Amazon güvenilirdir. Ancak vergiler, kargo parası ve gümrükte bekleme süresini göz önünde bulundurursak gene herhangi bir Türk mağazasından alacağın değere yakın oluyor.

Zaten sepete eklediğinizde bütün ödeyeceğiniz ücret karşınıza çıkıyor (ürün fiyatı+ihracat depozitosu+kargo vb.) ve daha sonrasında ekstra ücret ödenmiyor. Kendim Amazon.de den ürün aldım ve 1 günden az bir sürede Türkiyeye ulaştı. Amerikadan da muhtemelen 1-3 gün içinde gelir.( kargoya verildikten sonra).

Zaten sepete eklediğinizde bütün ödeyeceğiniz ücret karşınıza çıkıyor (ürün fiyatı+ihracat depozitosu+kargo vb.) Ve daha sonrasında ekstra ücret ödenmiyor. Kendim Amazon.deden ürün aldım ve 1 günden az bir sürede Türkiye'ye ulaştı. Amerika'dan da muhtemelen 1-3 gün içinde gelir.( kargoya verildikten sonra).

Amerikadada vergi durumu aynı değil mi?
EVGA alma derim.

MSI daha mı iyi olur veya hangi markayı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bütün Amazonlarda aynı hocam. Sepeti girip siparişi tamamlaya bastığınız anda karşınıza çıkan miktar son ödeyeceğiniz miktar oluyor yani 'ürün fiyatı+depozito+kargo vb.'.
Msi vs. Evga da ben de MSI öneririm. Ama Ventus değil de farklı bir versiyon varsa daha iyi olabilir gibi.

Stokta bulursan kaçırma derim
Vergi vs ek ücret çıkarmı
Bütün Amazon'larda aynı hocam. Sepeti girip siparişi tamamlaya bastığınız anda karşınıza çıkan miktar son ödeyeceğiniz miktar oluyor yani 'ürün fiyatı+depozito+kargo vb.'.
MSI vs. EVGA da ben de MSI öneririm. Ama Ventus değil de farklı bir versiyon varsa daha iyi olabilir gibi.

Çok teşekkürler ustam bu alınır mı peki Amazon.com: MSI Gaming GeForce RTX 3070 8GB GDRR6 256-Bit HDMI/DP TORX Fan 3.0 Ampere Architecture OC Graphics Card (RTX 3070 Ventus 3X OC): Computers & Accessories

Hocam direk ventus versiyonlarını almamanızı öneririm o kart özelinde değil bu düşüncem. Sanırım bu kart ilk attığınız kartla aynı zaten. Onun dışında zaten şu an belirli satıcılarda amazon üzerinde stok var. Tam bütçe belirtirseniz aslında daha iyi olur ona göre yardımcı olmaya çalışayım. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı