Amazon'dan Ekran Kartı Almak

Sercan Çil

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Gigabyte 2070 Super Windforce modelini Amazon.de sitesinden 4300 TL'ye denk getiriyorum. Türkiye'de pahalı. Herhangi bir sorun çıkar mı? Ödeme ekranında gümrük vergisi alıyorlar ama bu bahsedilen ek %50 vergi konusu etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 yılında 1000 TL'lik bir PSU aldım. Hiçbir sorun yaşamadan teslim ettiler. Ama yeni vergi olaylarını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Amazon.de mi? Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam gümrük vergisini falan ödeme ekranında gösteriyor, rica etsem ödeme ekranına kadar gelip oradaki değeri söyler misiniz? Bence 5000 TL'yi geçecektir, işin içine garanti falan girince sıkıntı olabiliyor.
Bence hiç bu tür işlere girişmeyip 200-300 TL daha fazla verip TR garantili ekran kartı alın. Önerebileceğim kartlar:
@1pwntrolz 2018 yılında değiliz ve o zamanki gibi bir alışveriş işleyişi şu anda yok. Vergi her türlü çıkıyor, hele ki bu son yaşadığımız virüs olayından sonra devletimiz nereden parayı yapıştırsam derdinde.

İthalat vergisi kargosuyla beraber ödeme ekranında 4300. 7 ay önce arkadaşıma almanyadan 2060 aldırmıştım sorun çıkmadı fakat bu %50 vergi muhabbeti pc parçaları için geçerli mi onu soruyorum.
İşlemci, anakart ve ekran kartı beraber alınca Türkiye'den 2000TL ucuz oluyoröi.

%50 vergi konsollar için geçerli diye biliyorum. Dediğim gibi 200-300 TL daha fazla verip Türkiye'den alın, virüs olaylarından sonra yabancı ülkelerden alışveriş yapmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Bir de sorun yaşarsanız garanti olayları var, eğer yurt dışından Evga markası alacaksanız olabilirdi. Çünkü Evga uluslararası garanti sunuyor, ancak yok garanti ile işim olmaz 200-300 TL vermek istemiyorum derseniz sizin kararınız tabii ki.

Not olarak odeme ekraninda TL'ye cevirmeden Euro olarak odeme isleminizi yapin. Amazon kendi Euro kuru ile cevirim yapiyor, Euro bankamda 7.5 iken Amazon'da 7.94'tü.

Not olarak odeme ekraninda TL'ye cevirmeden Euro olarak odeme isleminizi yapin. Amazon kendi Euro kuru ile cevirim yapiyor, Euro bankamda 7.5 iken Amazon'da 7.94'tü.

Öyle yaptım ama provizyonda 0 olarak dolar kısmında gözüküyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…