Amazon'dan ekran kartı satın almak

midemir66

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Herkese günaydın, amazon.com adresinden RTX 2070 veya RTX 2060 ve Ryzen 7 3700X almayı düşünüyorum, gümrükte falan. Sıkıntı çıkar mı, gümrükten geçmeme problemi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrük ücretini ödediğiniz sürece uçak bile geçer gümrükten.Güvenilir bir satıcıysa alınabilir gibi.Ama şahsen ben yurt dışından almak yerine biraz daha üstüne ek yaparım Türkiyeden alırım işimi sağlama almak için.

İşlemci Türkiye'de 200 TL daha ucuz, boşu boşuna paranızı çöpe atmayın.
Ekran kartı kargosuyla beraber 4100 TL tutuyor ama son sayfadaki vergileri eklemedim. Bunun yerine 600 TL verip buradan al. Garanti vs. işlemlerde yurt dışıyla uğraşmazsın.

Ekran kartı yurtdışından alınca daha ucuza geliyor 3.000 TL'ye geliyor ve her kapalı kutuda global garanti oluyor NVIDIA Türkiye servisi yok sonuçta sıkıntı olmaz işlemci için düşünceğim.

Bildiğim kadarıyla gümrük vergilerini amazon.com ödüyor ödeme alanında gümrük bilgileri yazıyor kargo ücreti niyetine mi kesiyor bilmiyorum ama Amazon Prime alıp ücretsiz kargo ile getirtçeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…