Amazon'dan ekran kartı siparişi ve gümrük

coupdegr4ce

Kilopat
Daha fazla  
Amazon'dan ekran kartı sipariş etmek Türkiye fiyatlarına göre oldukça cazip görünüyor. Peki gümrükte sorun yaşanıyor mu bunu bilen birisi cevaplayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrük vergisi de Amazon'a ödendiği için, gümrük işlemlerini sizin yerinize Amazon hallediyor.
Bazı durumlarda sizin yetki belgesi vermeniz gerekiyor. Bu durumda da sizi telefonla arayıp bildiriyorlar. Herhangi bir sorun çıkmıyor yani.

Bir sorun çıkmıyor gümrüğe takıldığı zaman arayıp izin istiyor ve hallediyorlar onun dışında sorun olmaz sıkıntı olmadan sipariş edebilirsiniz.

Sanmam yaşarsan telefon ederler bu arada ben bütün ekipman ve sistemi Amazon sitesinden aldım bir sıkıntı yok.

Aynı üründen 4 tane alacağım. O yüzden sorun olur mu diye korkuyorum. Ticaret diye düşünüp fazla vergi çıkmasın sonra?
Türkiye'deki vergilerden daha az vergi koyuyorlar diye biliyorum yanlış da olabilir kusura bakmayın ve bence sorun çıkmaz.

Türkiye'deki vergilerden daha az vergi koyuyorlar diye biliyorum yanlış da olabilir kusura bakmayın ve bence sorun çıkmaz.
Aldığın sistemin özelliklerini ve fiyatını yazarmısın. Türkiye ile arasında ne kadar fiyat farkı var? Ürünleri tek tek mi getirdin? Garanti var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…