Amazon'dan EVGA 1070 ekran kartı almak

Makaleler
1
Yer
izmir
Türkiye'de EVGA fiyatları çok yüksek olduğu için Amazon'dan alışveriş yapmak durumunda kalıyorum ürün: https://www.amazon.com/EVGA-GeForce...=UTF8&qid=1504171759&sr=1-2&keywords=gtx+1070

449 +94 dolar ödeyeceğimi toplamda 544 dolar olduğunu yazıyor ama ürünü sepete ekleyince ödenecek tutar 449 dolar gözüküyor. Ben hangi fiyatı ödeyeceğim? Ayrıca bu ürün arızalanırsa Türkiye'de servise verebilir miyim yoksa tekrar Amazon'a mı kargolanacak?

Dosya Ekleri

• ScreenShot_20170831124201.png
    260,4 KB · Görüntüleme: 147
  • ScreenShot_20170831124220.png
    249,2 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Ödeme kısmına geldiğinde 544.87 dolar fiyat gelicektir yine. TR'de servisi yok ama Almanya'ya yolluyorsunuz garanti durumunda. İlk 15 gündü sanırım Amazon.com'a iade de edebiliyorsunuz kartı. CW çıkma ihtimali biraz yüksek benim dilim yandı aynı şekilde. Amazon.de'den almayın fiyatı TR fiyatına yakın oluyor.

Garantilik bir durum olursa 70 lira kargo ücreti ödeyeceksiniz. Amerikaya göndermek için. Ben Msi Rx 470 aldım 8 ay kullandım, sonra benden kaynaklı bir sorun oldu vram arızalandı. Konuştum kendileriyle. Ürünü yolladım paramı iade ettiler. Değişim yapardık ama madenciler yüzünden piyasada kart kalmadı dediler. Ben çok şey aldım amazondan monitör hariç kasa topladım.

CW eski ekran kartımda vardı herhangi bir zarar olmuyor sanırsam. 544 dolar haricinde ekstra bir ücret kesmez benden değil mi?
Son alışveriş sepetinde yazan neyse o. CW zarar vermez karta. Sadece ses yapar ve en fazla seni rahatsız edebilir.

Arkadaşlar yurt dışında Türkiye'ye nasıl geliyor ki ? Gümrükte para limiti olmuyor mu ? Sanırım 30$'idi.

Arkadaşlar yurt dışında Türkiye'ye nasıl geliyor ki ? Gümrükte para limiti olmuyor mu ? Sanırım 30$'idi.
O ödediğin vergi, gümrük vergisi zaten. O vergiyi Amazon alıyor ki gümrükten sorunsuzca geçip eline ulaşsın diye. 30 $ altı alınmıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…