Amazondan EVGA GPU almak

Supersandwich

Hectopat
Daha fazla  
Amazondan Evga GTX 970 alırsam hem 500 tl daha ucuza geliyor hemde uluslararası garantisi olan bir ürün sizce almak mantıklı mı yoksa 500 lira daha verip Türkiye'den mi almalıyım?

Amazondan Evga GTX 970 alırsam hem 500 tl daha ucuza geliyor hemde uluslararası garantisi olan bir ürün sizce almak mantıklı mı yoksa 500 lira daha verip Türkiye'den mi almalıyım?
Fiyatları kesinlikle kendin hesaplama Amazon dolar kurunun biraz üzerinde bir fiyattan hesaplıyor ve bunun vergisi ile kargosu da var.
Şu an Evga GTX 970 in fiyatı 1173TL
Screenshot_2016-04-20-23-54-01-1.png
Screenshot_2016-04-20-23-53-53-1.png
Kendi sepetime ekleyerek aldım ekran görüntüsünü(kredi kartı eklemeden fiyatı goremezsiniz).

Ben güvenemiyorum ama sen bilirsin amazona değil gümrükte takılmasına arkadaşım G shok saat almıştı adı yanlışsa affola gümrükte takılmış dedi bana gelmemiş:(

Ve dolar kuru şuan çok yüksek düşmesini bekleyin 3lirayı görür diyen borsacılar var.

Evga ürünlerin uluslararası garantisi malesef ülkemizde geçerli değil. Sıkıntı olursa yurtdışına gönderiyorsunuz orada servis işlemi görüyor. Haliyle gönderim ücreti sizden çıkıyor ve bazı kullanıcıların kartları geri geldiğinde gümrükte tekrar vergi alımı gibi durumlar olmuş. Bu kartı dolar ile satın alırsanız 1100 liraya geliyor ki öyle tavsiye ederim siteden dolar ile alışveriş yapın kendi kuru daha yüksek oluyor. Bence 970 almak için değmez arada 300 lira civarı fark var. 980Tİ gibi kartlarda 1000 liradan bile yüksek fiyat farkları olabiliyor onlarda değiyor.
http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...pc&ie=UTF8&qid=1461188630&sr=1-1&keywords=970

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı