Amazon'dan EVGA GTX 1070 FTW almak

hakfid

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Turkcell - Security Access Services Admin
Merhaba Technopat ailesi,

Öncelikle sistemimi belirtmek istiyorum;

i5 6500
MSI B150M Bazooka
Furry Black 16 GB 2133 Mhz (2x8)
Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
Zalman Z3 Plus
ViewSonic VX2257-MHD AMD FreeSync 1080p 75hz monitör

Monitörümden ötürü RX 480 kart düşünüyorum. Ancak hala gerek Dünya gerek Türkiye pazarına gelmemiş oluşu beni oldukça sinirlendiriyor. 1 Temmuz'da henüz 1 aylık R9 380 kartımı satmıştım, sırf RX 480 çıkacak diye ama hala çıkacak !

Amazon'da gezerken bu ürünü gördüm. 1 Eylül sonrasında alabilirim gibi duruyor. Sizce gerek mevcut sistemim için gerekse de monitörümün özelliği için RX 480 beklemeli miyim? Yoksa imkan varken GTX 1070 almalı mıyım?

Bu arada sistemim henüz 2 aylık dolayısıyla herhangi bir upgrade ya da değişiklik düşünmüyorum.

Dolar kuru : 2,93 ile hesaplandığında, 1567₺ gibi bir rakam çıkıyor. Bu arada 81,66$'lık Import Fees Deposit tutarını geri alma ihtimalim de söz konusu tabi

Görüş ve önerilerinizi rica ederim, teşekkürler.

Türkiyedeki fiyatlarla çok fazla fark yok gibi. Ama yinede alınabilir. Bu kartların uluslar arası garantisi var sonuçta.

Kesinlikle amazondan al derim ben. 500 liralık fark söz konusu. Ayrıca Evga'nın uluslararası garantisi var. Vergiyi iade olayı her zaman olmuyor şans işi biraz.

Türkiyedeki fiyatlarla çok fazla fark yok gibi. Ama yinede alınabilir. Bu kartların uluslar arası garantisi var sonuçta.
Aynı model EVGA 1800-2000₺ arası değişiyor

Kesinlikle amazondan al derim ben. 500 liralık fark söz konusu. Ayrıca Evga'nın uluslararası garantisi var. Vergiyi iade olayı her zaman olmuyor şans işi biraz.
Aynen alırsam amazon'dan alacağım zaten ama işte benim sistemim için ekran kartı biraz yüksek gelecek gibi boşa masraf yapmak istemiyorum.

MSI ARMOR serileri soğutma ve saat hızları olarak diğer modellere göre zayıf kalıyorlar. Bu sebeple fiyatları daha makul. Aynı fiyata EVGA'yı tercih ederim.

Konuşarak kargo parasını ödemeyebilirsiniz.
13$ kargo çok koymaz ya şu depositi geri iade alabilirsem 240₺ daha ucuza almış olurum süper olur valla
Ama hep bi soru işaretim var. Elimdeki sisteme uygunluk konusunda RX 480 daha stabil çalışır gibi geliyor.

Fakat bildiğim kadarı ile Evga türkiye garantisi artık yurt dışı mallara bakmıyor araştırmanız iyi olur.

RMA bakıyor artık. Garantilik olay olunca yurtdıșına kargoluyosunuz.

Amazon'dan elektronik cihaz almam. Eşe dosta da aldırmam.

Amazon'dan elektronik cihaz almam. Eşe dosta da aldırmam.
Bir sebebi olmalı? Yaşadığın bir tecrübe varsa paylaşabilir misin?

Arkadaşlar ilgilenip mesaj yazan herkese çok teşekkürler ama konu asıl amacından sapıyor sanırım
Benim belirtmiş olduğum sistem özelliklerine GTX 1070 alınır mı? Asıl soru bu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…