Metin Yağcı Hectopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #1 Öncelikle merhaba ben amazondan ; Intel Pentium g3258 işlemci =59 $ Msi z97 pc mate anakart =91 $ Cooler master tx3 işlemci soğutucu =26 $ Corsair vengance 8gb ram =59 $ (Toplam 238 $) Almak istiyorum, gümrükte sorun çıkar mı? Ekstra ücret öder miyim? Toplu almak yerine parçaları tek tek alsam olur mu? Bilenler cevap yazabilir ise çok güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2015
Öncelikle merhaba ben amazondan ; Intel Pentium g3258 işlemci =59 $ Msi z97 pc mate anakart =91 $ Cooler master tx3 işlemci soğutucu =26 $ Corsair vengance 8gb ram =59 $ (Toplam 238 $) Almak istiyorum, gümrükte sorun çıkar mı? Ekstra ücret öder miyim? Toplu almak yerine parçaları tek tek alsam olur mu? Bilenler cevap yazabilir ise çok güzel olur.
D deepdark0 Ziyaretçi 11 Mayıs 2015 #2 Bu konuda detaylı bir rehber var. Bu konuyu incelemeni öneririm. Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal
Bu konuda detaylı bir rehber var. Bu konuyu incelemeni öneririm. Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal