Amazon'dan G402 Mouse Almak

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Amazonda Amazon.com: Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse with High Speed Fusion Engine (910-004069): Computers & Accessories

Bu mouse'u gördüm ve Türkiye fiyatıyla arasında 70-80 lira gibi bir fark var sanırım doğru mudur?

Ben bu mouse'u almak istiyorum ve daha önce Amazon kullanmadım, yapmam gerekenleri bana söylerseniz gerçekten çok memnun kalırım birde 1 ay Amazon Prime üyeliği ücretsiz sanırım. Bununla kargo ücreti ortadan kalkıyormuş bunu nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde eğer ekstradan yaptırabileceğim indirimler varsa gerçekten memnun olurum. Çünkü maddi durumum biraz sıkıntı kendimi zorlayıp almaya çalışıyorum ürünü.

Yardımlarınızı bekliyorum :)

@Rikytan JJ Merhabalar siz sanırım bu işi daha önce yapmışsınız bana yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle bir hesap aç ve bilgilerinin hepsini hesabında mevcut et. Prime bizim için bir işe yaramıyor maalesef. Bu yüzden yapmana gerek yok. Siparişi ver hemen ödeme yapılmıyor. Müşteri hizmetlerine bağlan. Kargo parası ödemek istemediğini ve öğrenci olduğunu söyle kargo paranı silerler.

Öncelikle bir hesap aç ve bilgilerinin hepsini hesabında mevcut et. Prime bizim için bir işe yaramıyor maalesef. Bu yüzden yapmana gerek yok. Siparişi ver hemen ödeme yapılmıyor. Müşteri hizmetlerine bağlan. Kargo parası ödemek istemediğini ve öğrenci olduğunu söyle kargo paranı silerler.
Bu dediklerinizi nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz yani adım adım olarak. Birde bu konuşmayı İngilizce yapmam mı gerekiyor hocam? O konuda yardımcı olabilir misiniz? Google çeviri yapmak istemiyorum. Birde mouse uygun mu Türkiye fiyatıyla arasındaki fark olarak?

Birde hocam ininal kullanıyorum ve siparişi verirken kartta kargo parası dahil olarak para mı bulunması gerekiyor yoksa sadece ürünün parası olsa yeter mi?

Eğer Logitech g402 alacaksan uğraşmaya değmez Amazon'dan. Sana tavsiyem Bimeks'te geceleri indirim oluyor. 120 TL'ye Amazondan almaktansa Bimeks'te geceleri 150 Tl'ye alman daha iyi. Garanti konusunda sıkıntı çekmezsin. Tavsiyem Bimeks'ten al ama geceleri düşüyor fiyatı.

İlla Amazondan alacağım diyorsan ben resimli bir şekilde anlatamam. Konu ile ilgili bir sürü konu var onları araştır ve onlardan yararlan.

Eğer Logitech g402 alacaksan uğraşmaya değmez Amazon'dan. Sana tavsiyem Bimeks'te geceleri indirim oluyor. 120 TL'ye Amazondan almaktansa Bimeks'te geceleri 150 Tl'ye alman daha iyi. Garanti konusunda sıkıntı çekmezsin. Tavsiyem Bimeks'ten al ama geceleri düşüyor fiyatı.

İlla Amazondan alacağım diyorsan ben resimli bir şekilde anlatamam. Konu ile ilgili bir sürü konu var onları araştır ve onlardan yararlan.
Amazon'dan alırsam garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam kargoyla 150 kargosuz 126 kargoyu iptal ettirmeye çalışırsam çok uygun olur 126 lira gayet güzel olur ama dediğim gibi garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Garantide sıkıntı yaşamazsın da kargoyu iptal ettiremezsin.

Alışveriş yapmışlar için bile silmiyorlar, kaldı ki senin ilk alışverişin.

Garantide sıkıntı yaşamazsın da kargoyu iptal ettiremezsin.

Alışveriş yapmışlar için bile silmiyorlar, kaldı ki senin ilk alışverişin.
Özellikle ilk alışverişlerde kargoyu iptal ediyorlar. Bir çok ürünü Amazon'la konuşup ücretsiz kargoyla aldım.

@mrcek98 Eğer ilgilenirsen çok az kullandığım G402' mi satabilirim sana. Razer set yapacağım için aldıktan sonra çok az kullandım.

Özellikle ilk alışverişlerde kargoyu iptal ediyorlar. Bir çok ürünü Amazon'la konuşup ücretsiz kargoyla aldım.

@mrcek98 Eğer ilgilenirsen çok az kullandığım G402' mi satabilirim sana. Razer set yapacağım için aldıktan sonra çok az kullandım.
İkinci el olmasa iyi olur hocam o kadar para bayılıp sıfır alsam daha mutlu olurum sanki cevabınız için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı