Amazon'dan G930 Almak

Ahmet Can 54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben son birkaç gündür kafayı iyice g930'a takmış bulunmaktayım.
Ben bu kulaklığı amazonda 69$'a buldum.
Sitede shipping turkey gibi bir şey gördüm. Sanırım türkiye'ye getirtiyorlar.
Sorularım şunlar;
- Ben bunu alırsam kaç günde elime ulaşır?
-18 yaş altından küçüğüm amazondan kayıt olurken id number (tc kimlik no) istiyorlar.
Ben buna kendi tc'mi yazsam 18 yaş altindan küçük olduğum için işlemi yapmayabilir mi?
-Bir de hizli kargo olaylari falan varmiş. Uçakla gelen varmiş. Onla getirtirsem ek fiyat ne kadar mal olur ? Fiyati göremedim.
-İninal kart ile alinabilir mi? Kart ile alirken otomatik olarak türk lirasini dolara çevirir mi?

-Birde örnek bir ininal karti olan varsa veya farketmez normal kart ile de olur. Alişverişi tam olarak hiçbir şekilde eksiksiz olarak anlatabilecek veya videosu falan varsa link atabilir mi?

-Son olarak ise sizce logitech g930 mu yoksa steel series siberia v3 prism mi Ve de birini seçtiyseniz neden o ürün?

Şimdiden ilgileneceğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iki ay önce bende aynı iki kulaklık üzerinde kararsız kaldım ve G930'u sipariş ettim. Ürün elime yaklaşık 20 günde ulaştı. Fiyat olarak kesinlikle Türkiye'den çok ucuza geldi. Benim alma sebebim kulaklığın kablosuz olmasıydı, ancak ben kulaklığın şarjının yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Türk lirasını dolara çeviriyor, amazon prime alırsanız ürün daha erken geliyor, zaten amazon ard arda birkaç alışverişten sonra amazon prime hediye ediyor.
İninal kart ile denemedim ancak bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Dediğim gibi benim G930 alma sebebim kablosuz olmasıydı, ancak kablolu olup olmadığı fark etmiyorsa ben Steelseries taraftarıyım.

Merhaba, iki ay önce bende aynı iki kulaklık üzerinde kararsız kaldım ve G930'u sipariş ettim. Ürün elime yaklaşık 20 günde ulaştı. Fiyat olarak kesinlikle Türkiye'den çok ucuza geldi. Benim alma sebebim kulaklığın kablosuz olmasıydı, ancak ben kulaklığın şarjının yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Türk lirasını dolara çeviriyor, amazon prime alırsanız ürün daha erken geliyor, zaten amazon ard arda birkaç alışverişten sonra amazon prime hediye ediyor.
İninal kart ile denemedim ancak bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Dediğim gibi benim G930 alma sebebim kablosuz olmasıydı, ancak kablolu olup olmadığı fark etmiyorsa ben Steelseries taraftarıyım.
Amazon'da prime üyelik alsanız dahi Türkiye'ye daha kısa sürede gönderim yapmıyor maalesef o Amerika sınırları içinde geçerliymiş. Denediğim için biliyorum.

G930 kablosuz, 7.1, marka ismi gibi sebeplerle fazla abartılan bir kulaklık bana göre. Onun yerine kablolu Kingston Hyperx cloud 2, Plantronics Rig, Razer Kraken 7.1 veya Steelseries V2 frost blue alınabilir bana göre. Çok kişi de gördüm ve arkadaşım da yaşadı aynı sorunu Logitech kulaklıklarda yandaki plastikler dandik gerçekten ve 90mm sürücüleri var bazen sesi düşük gelebiliyor. Kötü mü? Asla ama kablolu yukarıdaki seçenekler daha iyi iş görür kablosuzlar baş ağrıtıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı