Amazon'dan G930 Siparişi

YigitQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Amazon.com dan Logitech G930 kulaklık siparişi verdim herşey normal gibi görünüyor fakat amazon parayı çekmedi. Your Orders bölümü aşağıdaki gibi:

Not yet shipped

Expected delivery: Friday, December 19, 2014 - Wednesday, December 31, 2014 by 8pm

Order Received - December 5, 2014 9:45 AM
We've received your order, but we haven't started preparing it for shipment yet. The amount of time your order spends in this status can vary based on the availability of the item(s) and the selected delivery.

Garanti Bankasından oluşturduğum sanal kredi kartı ile aldım ürünü fakat parayı çekmedi. Ayrıca CVC(güvenlik kodu) numarası falanda almadı. Yardımınızı bekliyorum.

Amazon ürünü kargoya verdikten sonra parayı çeker. CVC numarasıda istemez.Hayırlı olsun kulaklığınız. SSD ihtiyacım olmasaydı bende alacaktım

Amazon ürünü kargoya verdikten sonra parayı çeker. CVC numarasıda istemez.Hayırlı olsun kulaklığınız. SSD ihtiyacım olmasaydı bende alacaktım

Teşekkür ederim yanıtınız için. Düne kadar G430 almayı düşünüyordum fakat Amazon'da bu fiyata görünce kaçrımayayım dedim. İlk yurt dışı alışverişim umarım sorun çıkmaz.

Ben de aldım ürünü konuma bakabilirsin. Bende parayı çektiğin dair telefonuma iş bankasından mesaj geldi daha sonra kargoya verildi. Zannedersem şuan stok sıkıntısı var bu üründe o yüzden siparişiniz tanımlanmış fakat işleme konulmamıştır. Kargo ücretini mail atarak geri istemesi tavsiye ederim.

Ben de aldım ürünü konuma bakabilirsin. Bende parayı çektiğin dair telefonuma iş bankasından mesaj geldi daha sonra kargoya verildi. Zannedersem şuan stok sıkıntısı var bu üründe o yüzden siparişiniz tanımlanmış fakat işleme konulmamıştır. Kargo ücretini mail atarak geri istemesi tavsiye ederim.
Hangi adrese nasıl bir mail attınız acaba öğrenebilirmiyim? Sanırım hafta sonu olduğu için hala kargoya verilmedi ürün parayı falanda çekmedi.

tam olarak hangi seçenekden mail attınız ve attığınız maili buraya yapıştırabilirmisiniz. çok makbule geçer.

Maili buraya koymam mümkün değil fakat anasayfada Sol üstte help var ordan need more help? e tıklayın sonra contact us a tıklayıp üstteki bölümleri doldurun altta 3. bölümde mail phone ve Chat bölümü var bunlardan hangisini kullanmak istiyorsanız ona tıklayın. İngilizce bilmiyorsanız sıkıntı yaparsınız ama Translate yardım edebilir size

Hangi adrese nasıl bir mail attınız acaba öğrenebilirmiyim? Sanırım hafta sonu olduğu için hala kargoya verilmedi ürün parayı falanda çekmedi.
Mesajlarına bakarak benim açtığım konumu bulup ordan bakınız. Ürün elime ulaştıktan sonra ufak bir tecrübe konusu açacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı