Amazon'dan gazlı içecek alınır mı?

Keremmss

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba, soda almayı düşünüyorum Amazon'dan özellikle 24'lü olması bayağı bir cezbetti her yerde bulamıyoruz malum. Sorum şu ki kargo esnasında asidi kaçma veya kırılma gibi şeyler yaşayan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırılsa bile amazon iade almadan paranızı iade ediyor, alabilirsiniz problem yaşamazsınız.

Bir sorun olmaz bence, büyük şehirde yaşamiyorsan ürünler nereden getiriliyor sanıyorsun?

Bir sorun olmaz bence, büyük şehirde yaşamiyorsan ürünler nereden getiriliyor sanıyorsun?
Kırılsa bile amazon iade almadan paranızı iade ediyor, alabilirsiniz problem yaşamazsınız.
Cevaplar için teşekkürler. Yorumlarda kırık geldi diye yazanlar olunca biraz ikileme düşürdü alsam mı almasam mı diye ama alacağım. İyi akşamlar diliyorum.

Cevaplar için teşekkürler. Yorumlarda kırık geldi diye yazanlar olunca biraz ikileme düşürdü alsam mı almasam mı diye ama alacağım. İyi akşamlar diliyorum.

İyi içmeler hocam, elinize aldığınız bol asitli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…