Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #1 Amazon’dan Victorinox marka gerçek İsviçre çakısı almak istiyorum. Ürün 26 Dolar, kargo ve gümrük dahil 40 Dolar ediyor. Ancak gümrükten geçer mi? Bilemedim bilen varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
Amazon’dan Victorinox marka gerçek İsviçre çakısı almak istiyorum. Ürün 26 Dolar, kargo ve gümrük dahil 40 Dolar ediyor. Ancak gümrükten geçer mi? Bilemedim bilen varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
KS KS Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #11 283156 dedi: Amazon.tr ' den mi alıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Yok. Amazon.com. Yani Amerika. Millet Aliexpress'ten her türden çakı bıçak getirmiş Youtube'de kutu açılımı yapıyor. Bunlar nasıl gelmiş o zaman. Son düzenleme: 29 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
283156 dedi: Amazon.tr ' den mi alıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Yok. Amazon.com. Yani Amerika. Millet Aliexpress'ten her türden çakı bıçak getirmiş Youtube'de kutu açılımı yapıyor. Bunlar nasıl gelmiş o zaman.
yigitknk8 Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1 26 Mayıs 2020 #12 Iron bana mesaj atar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
F F1F2F3 Ziyaretçi 26 Mayıs 2020 #13 @Iron Mesajınızı yeni gördüm. Artık insanlara yardım etme hevesi bile bırakmıyorsunuz. Artislik olsun cebinizde dursun diye alıyor musunuz mu dedik? Ya da siz nereden biliyorsunuz benim ihtiyacım olup olmadığını. İhtiyacım var ki ben de taşıyorum bu ürünü. Neyse benim yukarıdaki mesajım da bile ne demek istediğimi anlamamışsınız. Göz ardı edildiniz. Uğraşmaya değmez. Artı 0 Eksi
@Iron Mesajınızı yeni gördüm. Artık insanlara yardım etme hevesi bile bırakmıyorsunuz. Artislik olsun cebinizde dursun diye alıyor musunuz mu dedik? Ya da siz nereden biliyorsunuz benim ihtiyacım olup olmadığını. İhtiyacım var ki ben de taşıyorum bu ürünü. Neyse benim yukarıdaki mesajım da bile ne demek istediğimi anlamamışsınız. Göz ardı edildiniz. Uğraşmaya değmez.