W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 14 Eylül 2021 #11 Mahmut_ER34 dedi: E-fatura e-mail adrese gelmesi lazım gelmedi ise satıcıdan isteyiniz. Genişletmek için tıkla... Satıcı amazon'nun kendisi. Müşteri hizmetlerini mi arayayım. Sanırım ürün geldikten 72 saat sonra faturası geliyor. 24 saat oldu daha.
Mahmut_ER34 dedi: E-fatura e-mail adrese gelmesi lazım gelmedi ise satıcıdan isteyiniz. Genişletmek için tıkla... Satıcı amazon'nun kendisi. Müşteri hizmetlerini mi arayayım. Sanırım ürün geldikten 72 saat sonra faturası geliyor. 24 saat oldu daha.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 14 Eylül 2021 #12 w1B dedi: Satıcı amazon'nun kendisi. Müşteri hizmetlerini mi arayayım. Sanırım ürün geldikten 72 saat sonra faturası geliyor. 24 saat oldu daha. Genişletmek için tıkla... Aldığınız an gelmesi gerekiyor diye biliyorum. İletişime geçmekten zarar gelmez.
w1B dedi: Satıcı amazon'nun kendisi. Müşteri hizmetlerini mi arayayım. Sanırım ürün geldikten 72 saat sonra faturası geliyor. 24 saat oldu daha. Genişletmek için tıkla... Aldığınız an gelmesi gerekiyor diye biliyorum. İletişime geçmekten zarar gelmez.
W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 14 Eylül 2021 #13 Mahmut_ER34 dedi: Aldığınız an gelmesi gerekiyor diye biliyorum. İletişime geçmekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla...
Mahmut_ER34 dedi: Aldığınız an gelmesi gerekiyor diye biliyorum. İletişime geçmekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla...