Amazon'dan GTX 1070 SEA HAWK X Almak

UmutBey

Megapat
Ekran kartını Amazondan sipariş vermeye karar verdim. Sizce GTX 1070 Gaming X 8G mi? Yoksa GTX 1070 SEA HAWK X mi almalıyım. Benim aklıma yatan sıvı soğutmasından dolayı SEA HAWK ama size sormak istedim. İşlemciyi'de Ekran Kartı ile birlikte sipariş verip geri kalanlarını buradan temin edeceğim.

Son düzenleme:
Msi alma kardeşim. Neden çünkü burada garantisi yok. Ben sana Evga`nın Gtx1070 Ftw serisi ekran kartını öneririm

Bence almayın alabilirseniz MSI Gaming Z alın veya Asus OC Edition'ı. Çünkü Sea Hawk ın soğutması iyi olmasına rağmen clock hızı bu iki karttan daha düşük.
Clock hızı düşük olması, kötü olduğu anlamına gelmez.

@Spontune Sence almalımıyım?
Ayriyeten 85 dolar civarında bir KDV ödeyeceksin.

Msi alma kardeşim. Neden çünkü burada garantisi yok. Ben sana Evga`nın Gtx1070 Ftw serisi ekran kartını öneririm
Neden Evga önerdiniz? Artık Evga'nın da garantisi yok.

Clock hızı düşük olması, kötü olduğu anlamına gelmez.

Ayriyeten 85 dolar civarında bir KDV ödeyeceksin.

Neden Evga önerdiniz? Artık Evga'nın da garantisi yok.
535 dolara denk geliyor toplamda.Buda 1588 tl gibi bir şey. Burada iste 2300-2400TL .

Nerdeyse 900TL fark var.

Benim kafama takılan 24 saat gibi bi süre pc kapatmayan bir insanım. Acaba bu modelinimi alsam. Yoksa GTX 1070 Gaming X alıp güzel bir sistem soğutucusumu alsam kararsızım.
Eğer öyle ise Sea Hawk X alın, Corsair H55 sıvı soğutucu ile geliyor. Uzun süreler boyunca ekran kartını soğuk tutacağı için kapanma sorunu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…