Kötü demedim daha iyisi varken niye onu alsın ki? Alt tarafı 1-2 derece fark edecekken değmez.
Burda da görüldüğü gibi vatan pc ye göre 410 tl civarı fark ediyor diğer internette satılan yerlere bakmadım bile. Garantisi olmayacağı için bence değmez yurtiçinden alın ne alacaksanız.
Niye kimse gümrükte alınacak vergiyi katmıyor bu fiyata?
Kötü demedim daha iyisi varken niye onu alsın ki? Alt tarafı 1-2 derece fark edecekken değmez.
Burda da görüldüğü gibi vatan pc ye göre 410 tl civarı fark ediyor diğer internette satılan yerlere bakmadım bile. Garantisi olmayacağı için bence değmez yurtiçinden alın ne alacaksanız.
1-2 derece mi? En yüksek 50°C ulaşıyor. Asus ise 60-65 arası, neredeyse 10-15°C fark var. Ayrıca arkadaş 24 saat açık tutacakmış, sıvı soğutma olduğu için daha yararlı olur.
Niye kimse gümrükte alınacak vergiyi katmıyor bu fiyata?
Yinede 900 tl fark yapmıyor. Tavsiyem alacaksanız yurtiçinden almanız. Veya normal referans modeli alıp kendiniz custom sıvı soğutmada yaptırabilirsiniz kasanız el verişliyse.