Hocam iyi aksamlar. Ben MSI GeForce 970 almak istiyorumda baktım burada çok pahallı. Gittim amazon'dan baktım 1000'a geliyor benim de fiyat hoşuma gitti. Almak istiyorum ama gürmüğe takılır mı falan bi bilgim yok. Bi de ekran kartı harici para alırlar mı bi bilgim yok. Yardım ederseniz sevnirim @Raydric
Ürünün fiyatı yüksek olduğundan ek vergi gelebilir. Bir de garanti durumu var tabii ki. MSI Türkiye servisi karta bir sorun olması durumunda garantiye kabul etmez. Ücretli tamir ettirirsin ancak.
Amazondan evga marka ekran kartı almak çok daha mantıklı . http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...8&qid=1446298757&sr=1-2&keywords=evga+gtx+970 . Amazondan satın alabildiğin hiçbir ürün gümrüğe takılmaz. Vergisi varsa ödeme sayfasında onuda fiyata dahil ediyor zaten. Diğer markalarıda getirtebilirsin ama evganın uluslararası garantisi var. Garantili geliyor yani.
Benim max. 3000 tl'lik bütçem varda baştan masaüstü bilgisayar dizicem. GTX serisi bayadır aklımda almakta isityorum. Peki buna hangi anakart falan gider onları rica etsem yazarmısınız yani bir liste yaparmısınız(fiyatları ile birlikte).