efraninan Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşıma doğum günü için Witcher'deki gümüş kolyeyi almak istiyorum. Amazon'da gümüş halini buldum Amazon'a güvenirim fakat gümüş olunca arada kalıyorum. Aşağıya linkini bırakacağım teşekkür ederim. Amazon.com.tr Son düzenleme: 24 Ağustos 2024
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşıma doğum günü için Witcher'deki gümüş kolyeyi almak istiyorum. Amazon'da gümüş halini buldum Amazon'a güvenirim fakat gümüş olunca arada kalıyorum. Aşağıya linkini bırakacağım teşekkür ederim. Amazon.com.tr
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 24 Ağustos 2024 #2 Link yok.
efraninan Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 pawEn dedi: Link yok. Genişletmek için tıkla... Çok pardon şimdi bakar mısınız.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 24 Ağustos 2024 #4 Alınmaz bence, Gold seçince bile aynı fiyata geliyor.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 24 Ağustos 2024 #5 Piyasası hakkında pek bilgim yok ancak Çin'den alıp Amazon'da 5 katı fiyatına satıyor gibi.
efraninan Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #6 pawEn dedi: Piyasası hakkında pek bilgim yok ancak Çin'den alıp Amazon'da 5 katı fiyatına satıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam eski kuyumcuyum. Gümüş, işçilikli ürünler hep bu fiyattadır.
pawEn dedi: Piyasası hakkında pek bilgim yok ancak Çin'den alıp Amazon'da 5 katı fiyatına satıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam eski kuyumcuyum. Gümüş, işçilikli ürünler hep bu fiyattadır.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 24 Ağustos 2024 #7 efraninan dedi: Hocam eski kuyumcuyum. Gümüş, işçilikli ürünler hep bu fiyattadır. Genişletmek için tıkla... Konuyu ne için açtınız hocam o zaman anlamadım.
efraninan dedi: Hocam eski kuyumcuyum. Gümüş, işçilikli ürünler hep bu fiyattadır. Genişletmek için tıkla... Konuyu ne için açtınız hocam o zaman anlamadım.