Amazon'dan her sipariş iptal oluyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba,
Dün 1 tane şampuan aldım iptal edildi. Sonra hata olduğunu düşünüp tekrar sipariş verdim yine iptal edildi.
Bugün de kağıt havlu sipariş ettim yine iptal edildi.
Şimdi type-c kablo sipariş ettim o da iptal edildi.
Müşteri hizmetleri otomatik aynı cevabı veriyor.
Bana satıcı muhamelesi yapıyorlar sanki. 1 tane kağıt havluyu alıp nasıl satacağım çıldırmak üzereyim.
İptal edilen her sipariş sonrası gelen mail bu şekilde;
Merhaba,

Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz. Bu durum, tek bir siparişteki ürünlerin sayısı için geçerlidir. Söz konusu prensip, aynı ürüne yönelik verilen birden fazla sipariş için de geçerli olup ayrı siparişlerin toplamda normal bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktara denk gelip gelmediği gözetilir.

Sipariş politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Amazon.com.tr kullanım ve satış koşulları" sayfamızın "Sözleşme" bölümüne bakın. Amazon.com.tr'deki tüm sayfaların altında bu sayfanın bağlantısını bulabilirsiniz.

Siparişinizi hata sonucu iptal ettiğimizi düşünüyorsanız bu mesajı yanıtlayıp durumu bize bildirin.

İptal edilen siparişinizin para iadesi 5 ila 7 gün içinde ödeme aracınıza gönderilir.

Merhaba,
Dün 1 tane şampuan aldım iptal edildi. Sonra hata olduğunu düşünüp tekrar sipariş verdim yine iptal edildi.
Bugün de kağıt havlu sipariş ettim yine iptal edildi.
Şimdi type-c kablo sipariş ettim o da iptal edildi.
Müşteri hizmetleri otomatik aynı cevabı veriyor.
Bana satıcı muhamelesi yapıyorlar sanki. 1 tane kağıt havluyu alıp nasıl satacağım çıldırmak üzereyim.
İptal edilen her sipariş sonrası gelen mail bu şekilde;
Kartinizla alakali bir sorun olabilir, yurt disi harcamalarina acik mi kartiniz? Ya da olagandisi bir sey algilarsa iptal ediyor, hesaba birden fazla kisinin girmesi gibi, musteri hizmetleriyle gorusun.

Kartinizla alakali bir sorun olabilir, yurt disi harcamalarina acik mi kartiniz? Ya da olagandisi bir sey algilarsa iptal ediyor, hesaba birden fazla kisinin girmesi gibi, musteri hizmetleriyle gorusun.
Kartla ilgili değil. Ödeme alınıyor zaten. Müşteri hizmetleri bana diyor ki daha önceki alışverişinize göre sistem otomatik iptal ediyor diyor. Daha önce almadığım bir ürün diyorum üzgünüz sistem bu şekilde diyorlar.

Hesabın kara listeye alınmış daha önceden oluşan bir sebepten olabilir.
Hesap prime hesabı. En sonki siparişim 2 hafta önce. Çocuğa biberon almıştım sorunsuz geldi. Bundan dolayı kara listeye alınmaz diye düşünüyorum.

Kartla ilgili değil. Ödeme alınıyor zaten. Müşteri hizmetleri bana diyor ki daha önceki alışverişinize göre sistem otomatik iptal ediyor diyor. Daha önce almadığım bir ürün diyorum üzgünüz sistem bu şekilde diyorlar.

Hesap prime hesabı. En sonki siparişim 2 hafta önce. Çocuğa biberon almıştım sorunsuz geldi. Bundan dolayı kara listeye alınmaz diye düşünüyorum.
Garip hocam. Musteri hizmetlerinin yardimci olmasi gerekiyor, eger 1 adet aliyorsaniz reddetmesi garip.

Dönüş yapmışlar ama aldığım ürünün fiyatı artmış tekrar alın diyor :) Sebebi anlaşıldı.
Amazon bile bunu yapıyorsa ne diyeyim.
Ekran görüntüsü 2024-07-22 033032.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı