Amazon'dan HyperX Ses Kartı Almak

Toplamda 105 dolar ediyor, hadi hiç olmadı 110 dolar. Cloud 2'ye göre daha güncel bir kulaklık ve ses kartı, bence mantıklı olur.
amazondan hiç alışveriş yapmadım attıgım linklerdeki ürünler kaç tl ye patlar 105 dolar diyor ama vergi kargo işleri hakkında fikrim yok kısacası kaç dolar çekerler ki ?
Toplamda 105 dolar ediyor, hadi hiç olmadı 110 dolar. Cloud 2'ye göre daha güncel bir kulaklık ve ses kartı, bence mantıklı olur.
bu ses kartı yeterli olur mu alpha ya ? laptop kullanıyorum usb ses kartı almakta bir olanak fakat taşınabilir olması gereği alpha+hyperx ses kartı düşünüyorum

amazondan hiç alışveriş yapmadım attıgım linklerdeki ürünler kaç tl ye patlar 105 dolar diyor ama vergi kargo işleri hakkında fikrim yok kısacası kaç dolar çekerler ki ?
Ben de daha önce alışveriş yapmadım ama kargo bedeli olsa olsa 5 dolar falan olur. Türkiye'ye girerken bir sorun olur mu hiç bilmiyorum ama sorun olacağını sanmıyorum, yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

alpha ya bu cloud 2 ses kartını takınca kötü performans verir mi diye şüpheleniyorum :/ acaba direk cloud 2 mi alsam ama alpha + hyperx ses kartı daha iyi olabilir gibime geliyor ya bilmiyorum.

Amazon'dan yaptığınız alışverişlerde toplam tutara gümrük vergisi ve kargo ücreti eklenir. Toplamda 143 dolar ödersiniz, yani 760 TL civarı tutar.

alpha ya bu cloud 2 ses kartını takınca kötü performans verir mi diye şüpheleniyorum :/ acaba direk cloud 2 mi alsam ama alpha + hyperx ses kartı daha iyi olabilir gibime geliyor ya bilmiyorum.
Cloud 2 de ses kartıyla 7.1 Surround sağlıyor, yani sanal. Kötü performans vermez, Cloud Alpha'yı ses kartıyla kullanan çok kişi var hem bahsettiğimiz ses kartı HyperX'in kendi ses kartı.

Amazon'dan yaptığınız alışverişlerde toplam tutara gümrük vergisi ve kargo ücreti eklenir. Toplamda 143 dolar ödersiniz, yani 760 TL civarı tutar.

Eki Görüntüle 352779
Amazon dolar kurunu normal serbest piyasa kuruna göre oldukça yüksek hesaplıyor, Şu anda güncel olarak 1 USD= 5,34 TL, fakat sağ tarafta görüldüğü üzere Amazon'un hesapladığı kur
1 USD = 5,702 TL yazıyor. Amazon'un kuruna göre 142,94 USD * 5,702 = 815,04 TL yapıyor.

Gittikçe fiyat 1000 küsürü bulmazsa iyidir. Bu arada o fiyata Türkiye'de sadece kulaklığı alabilir

Gittikçe fiyat 1000 küsürü bulmazsa iyidir. Bu arada o fiyata Türkiye'de sadece kulaklığı alabilir
Türkiyede kulaklığı stokta da bulamıyoruz , ses kartı 180 tl olarak satılıyor
https://www.amazon.com/HyperX-Cloud...=1545249564&sr=8-2&keywords=hyperx+sound+card ve https://www.amazon.com/HyperX-Amp-S...=1545249564&sr=8-3&keywords=hyperx+sound+card bu ses kartı arasında ne fark var 2.si daha mı iyi

Eki Görüntüle 352779
20 dolar kargo 20 dolar da vergi ekleniyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…