İşlemcim i3-7100, i7-6700K'ya geçmeyi düşünüyorum Amazon'da buldum fakat emin olamadım sizce alınır mı?
6700K 4000₺ miİşlemcim i3-7100, i7-6700K'ya geçmeyi düşünüyorum. Amazon'da buldum fakat emin olamadım. Sizce alınır mı?
Ürün yurtdışından geliyor gönderici de amazon değil vergi ödeyebilirsiniz.İşlemcim i3-7100, i7-6700K'ya geçmeyi düşünüyorum Amazon'da buldum fakat emin olamadım sizce alınır mı?
Bunun için hangi anakartı almam gerekiyor?şu ikisini alın bu bütçeye, elinizdeki i3 7100'ü ve anakartı da satarsınız. 6700K'dan hem daha iyi, hem daha ucuza.
İşlemcim i3-7100, i7-6700K'ya geçmeyi düşünüyorum Amazon'da buldum fakat emin olamadım sizce alınır mı?
Anakartı da attım link olarak aşşağıda. Amazon.com.tr yazısına basın.Bunun için hangi anakartı almam gerekiyor?
Ekran kartım da rx550 hepsini değiştirmek istiyorum açıkçası sizce sistemi baştan farklı mı toplayayım yoksa sizin dediğiniz gibi bir yol mu izlemeliyim?Anakartı da attım link olarak aşşağıda. Amazon.com.tr yazısına basın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.