Amazon'dan ikinci el ekran kartı alınır mı?

tariquemos

Decapat
Merhaba, Amazon UK'de ücretsiz teslimat özelliğiyle ikinci el RTX 2080 SUPER yaklaşık 3800TL'ye satılıyor. Sizce güvenilir midir?

Link: Amazon.co.uk

Fake gpu olayı olur mu? Sadece ondan korkuyorum. Mining'in kartta performans düşüşü yapacağını pek düşünmüyorum.

Rica etsem mining için kullanılmış olmasının ne gibi zarar verdiğini açıklar mısınız?
Mining sırasında ekran kartını aşırı yüklenme oluyor. Sürekli yüksek kullanım yüzdelerinde ekran kartı kullanılıyor. Tabi bu bir iki gün değil , 7/24 ve aylarca-yıllarca. Bu yüzden arıza verme ihtimali oluyor. Ekran kartı eskiyor. Mining yapanlar bunu bildikleri için belli bir kullanım sonrası kartları satışa çıkartıyor. Bu ekran kartı mining için kullanılmış mı bilmiyorum. Minin için kullanılma ihtimali var. Bu yüzden ben önermem açıkçası.

Rica etsem mining için kullanılmış olmasının ne gibi zarar verdiğini açıklar mısınız?

Kartın nereden alındığı, ne kadar süre kullanıldığı hangi şartlar altında çalıştırıldığı belli değil. Üstelik yabancı bir ülkeden, adamlar çok uygun fiyata kart alıp mükemmel derecede akla sığmayacak şekilde mining sistemi kurup 7/24 çalıştırıyorlar, bellekleri tükenme reddine gelen kart dolu, FPS düşüklüğü veya istenilen FPS'yi alamazsınız, forumda birçok konu mevcut araştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…