Amazon'dan işlem yapılmamasına rağmen mail geldi

Games_mehmet

Centipat
Daha fazla  
Bugün hiçbir işlem yapmadığım halde böyle bir mail geldi bunun sebebi nedir? Ne yapmam gerekir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-27 214154.png
    108,6 KB · Görüntüleme: 68
Hesap şifreni biri ele geçirip girmiş olmalı. Amazon hesabına yeni ve güçlü bir şifre oluşturarak girmeni öneririm. Şifreni kimseyle paylaşma.

İşlem yapmanıza gerek yok. E-Posta adresiniz sızdırılmıştır, birisi hesabınıza girmeye çalışmıştır veya birkaç sefer parolanızı yanlış girmitşir. Amazon güvenlik amaçlı varsa siparişlerinizi iptal ediyor, değişiklikleri geri alıyor ve tüm oturumları kapatıyor. Amazon hesabınıza kayıtlı E-Posta parolanızı ve Amazon parolanızı yenileyin ve farklı parolalar yapın.

Cevabı vermişler sansürlediğin kısımda yazıyor. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen lazım.

Okudum arkadaşım.

Evet. Mailde her şey yazıyor. Bizim Türk milleti koskacaman sayfayı okumaya üşengeçtir.

Okumasam niye buraya atayım? Tüm şifrelerimi değiştirdim yarında müşteri hizmetlerine ulaşıcağım. Sıkıntı olmaz değil mi?

Okudum arkadaşım.

Okumasam niye buraya atayım? Tüm şifrelerimi değiştirdim yarında müşteri hizmetlerine ulaşıcağım. Sıkıntı olmaz değil mi?
Neden sıkıntı olsun? Zaten müşteri hizmetleri ilgililer baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…