6 669792 Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 248 Çözümler 1 4 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Amazon'dan almayı düşündüğüm bir ürün var ama ithalat ücreti falan diyor. Ben bunu alsam, gümrükte ya da bir yerde sıkıntı çıkar mı? Ürün gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Merhaba, Amazon'dan almayı düşündüğüm bir ürün var ama ithalat ücreti falan diyor. Ben bunu alsam, gümrükte ya da bir yerde sıkıntı çıkar mı? Ürün gelir mi?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 669792 dedi: Merhaba, Amazon'dan almayı düşündüğüm bir ürün var ama ithalat ücreti falan diyor. Ben bunu alsam, gümrükte ya da bir yerde sıkıntı çıkar mı? Ürün gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gümrük ücretini verdiğin için bir sorun olmuyor ülkeye geliyor Amazon com Tr'den yapabilirsin ben RAM aldım tüm ücretlerini verdim Hollanda'da geziyor şu an.
669792 dedi: Merhaba, Amazon'dan almayı düşündüğüm bir ürün var ama ithalat ücreti falan diyor. Ben bunu alsam, gümrükte ya da bir yerde sıkıntı çıkar mı? Ürün gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gümrük ücretini verdiğin için bir sorun olmuyor ülkeye geliyor Amazon com Tr'den yapabilirsin ben RAM aldım tüm ücretlerini verdim Hollanda'da geziyor şu an.