Amazon'dan iznim dışında alışveriş yapıldı

leokun

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime için kullanıyordum sadece ve kart olarak da ininal Kart'tan ödüyordum fakat bugün mail geldi ve $47.00 işlem yapılmış bu işlemi ben yapmadım ne yapmam gerekiyor? Mail hesabımı mı silmeliyim yoksa ininal Kart'ı mı kapatmalıyım? Amazona giriş yapmaya çalışıyorum ama hesabınız askıya alındı diyor, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    29 KB · Görüntüleme: 124
  • Screenshot_2.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_3.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_4.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 112
Kendi kartınız üzerinden mi alınmış.

İşlem yapılan kartı direkt iptal et. Bunun için müşteri hizmetlerini ara, daha fazla zaman kaybetmeden. Konudan bağımsız, internet alışverişlerinde sanal kart kullanmanı tavsiye ederim.

İninal ile iletişime geçmeniz gerekiyor ancak ne kadar ilgilenirler bilmiyorum, ininal gibi bir kartta para tutmak akıl kârı değil bence.

Hiçbir ücret kesimi yok ininal için ve en fazla 10 TL bulunduruyorum
E-Mail'i sahte bir kişiler değil de Amazon'un kendinin yolladığına emin misin? Böyle sahte alım maili atarak verdikleri link üzerinden hesabına girdirtmeye çalışıyorlar şifreni öğrenmek için. Ayrıca hesabına 2FA yani çift aşamalı doğrulama ekle.

Dikkatli bakın no-reply amazon yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…