Amazon'dan JBL Flip 6 hoparlör alınır mı?

Mantartabanca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben JBL Flip 6 hoparlör almayı düşünüyorum, mağazalar ve sitelerde 2.500'den aşağı yok. Mağazalarda ise 3000 lira. Amazon'da 2000'e kadar düşen fiyatlarda ürünler var. Neden bu kadar ucuz, sizce Amazon'dan alınır mı? Daha önce Amazon'dan elektronik alan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'da alışveriş yapınca artılarını görünce çıkamıyorsun oradan. Sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Amazon TR'den işlemci almıştım satıcı Amazon Almanya. DHL ile geldi DHL ile iade ettim ücretsiz.

Amazon'da alışveriş yapınca artılarını görünce çıkamıyorsun oradan. Sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Amazon TR'den işlemci almıştım satıcı Amazon Almanya. DHL ile geldi DHL ile iade ettim ücretsiz.

Hocam peki satıcının kim olduğunu nasıl öğreniyoruz? Diğer siteler gibi satıcı çok bariz gözükmüyor.

Merhaba arkadaşlar, ben JBL Flip 6 hoparlör almayı düşünüyorum, mağazalar ve sitelerde 2.500'den aşağı yok. Mağazalarda ise 3000 lira. Amazon'da 2000'e kadar düşen fiyatlarda ürünler var. Neden bu kadar ucuz, sizce Amazon'dan alınır mı? Daha önce Amazon'dan elektronik alan oldu mu?
Hiçbir sorun yaşamazsınız güzel bir iade politikaları var. Paranız kalmaz merak etmeyin.

Hocam peki satıcının kim olduğunu nasıl öğreniyoruz? Diğer siteler gibi satıcı çok bariz gözükmüyor.
Link atın hocam bakalım. Buradan direkt anlatamayabiliriz.

Merhaba arkadaşlar, ben JBL flip 6 hoparlör almayı düşünüyorum, mağazalar ve sitelerde 2.500'den aşağı yok. Mağazalarda ise 3000 lira. Amazon'da 2000'e kadar düşen fiyatlarda ürünler var. Neden bu kadar ucuz, sizce Amazon'dan alınır mı? Daha önce Amazon'dan elektronik alan oldu mu?

Hoparlörü aktif kullanıyorum gayet güzel.
Amazon konusuna gelirsek gözünüz kapalı alabilirsiniz. Mükemmel bir müşteri desteğine sahip kendisi. Gözümde 1 numaradır.

Sepete ekle butonunun altında yazıyor satıcı. Attığın linkte satıcı Amazon gözünü kapatıp sepete ekleyebilirsin.

Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir. Satıcı Amazon hocam. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Güzel bir cihaz, bende alabilirim.

Tamamdır hocam çok teşekkürler. İçim rahat değildi çünkü, şimdi alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı