M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2016 #11 HDD'ye dikkat edin. Hassas bir parçadır.
A alonedark334 Hectopat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2016 #12 Bence monitörüde yurt dışından getirttir. Bence AOC G2460PF alırsan ama genede senin keyfin bilir.
Nicomedian Kilopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #13 M. Samet dedi: HDD'ye dikkat edin. Hassas bir parçadır. Genişletmek için tıkla... Pazartesi teslim edecekler hocam yolda bir sorun olmadıysa bende bir sıkıntı olmaz sanırım. alonedark334 dedi: Bence monitörüde yurt dışından getirttir. Bence AOC G2460PF alırsan ama genede senin keyfin bilir. Genişletmek için tıkla... Bir kaç farklı modele bakıyorum hocam aralarından bir tanesi de sizin önerdiğiniz. Fiyatların düşmesini bekliyorum bakalım.
M. Samet dedi: HDD'ye dikkat edin. Hassas bir parçadır. Genişletmek için tıkla... Pazartesi teslim edecekler hocam yolda bir sorun olmadıysa bende bir sıkıntı olmaz sanırım. alonedark334 dedi: Bence monitörüde yurt dışından getirttir. Bence AOC G2460PF alırsan ama genede senin keyfin bilir. Genişletmek için tıkla... Bir kaç farklı modele bakıyorum hocam aralarından bir tanesi de sizin önerdiğiniz. Fiyatların düşmesini bekliyorum bakalım.