Gümrük için ödeyeceğin fiyatı amazondan alırken ödüyorsun. 30 doları geçmediği sürece sıkıntı çıkarmaz.iPad Pro 2. Nesil 12.9 inç Amazon'dan kılıf buldum. 455 liraya. Ama Gümrük için falan kimlik bilgilerimi istiyorlar. Çok mu pahalıya gelir? Hiç daha önce alışveriş yapmadımda.
Gümrük için ödeyeceğin fiyatı amazondan alırken ödüyorsun. 30 doları geçmediği sürece sıkıntı çıkarmaz.
Alacaktım. 720 liraya çıktı ve 2 Ekim’den aşağı gelmezmiş. Başka kılıf nerede bulabilirim?Gümrük için ödeyeceğin fiyatı amazondan alırken ödüyorsun. 30 doları geçmediği sürece sıkıntı çıkarmaz.
Apple iPad Pro 12.9 2021 (5. Nesil) - Telefon Kılıf ve Kapak - Kilifplus.com Cep Telefonu Aksesuar, Kılıf ve Teknoloji ÜrünleriAlacaktım. 720 liraya çıktı ve 2 Ekim’den aşağı gelmezmiş. Başka kılıf nerede bulabilirim?
Hocam 2. Nesil. 5. Nesil değil.
Ben 9.Nesil ürünüm için Amazon yurtdışından hem kılıf hem de kalem aldım. Ortalama vergi ve kargo dahil 1K tuttu. Memnunum. Tavsiye ederim. Amazon da işlemler basittir. Bir problem olursa anında iadenizi yapar. Kafanız rahat olsun.iPad Pro 2. Nesil 12.9 inç Amazon'dan kılıf buldum. 455 liraya. Ama Gümrük için falan kimlik bilgilerimi istiyorlar. Çok mu pahalıya gelir? Hiç daha önce alışveriş yapmadımda.
Alacaktım. 720 liraya çıktı ve 2 Ekim'den aşağı gelmezmiş. Başka kılıf nerede bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.