Amazon'dan klavye alınca gümrüğe takılır mı?

kritwn

Decapat
Daha fazla  
Amazon'dan yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve klavye olarak Magic Refiner'in bir klavyesini gördüm.
Alacağım ama gümrükten dolayı biraz tedirginim, gümrüğe takılır mı?

Amazon'dan yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve klavye olarak Magic Refiner'in bir klavyesini gördüm.
Alacağım ama gümrükten dolayı biraz tedirginim, gümrüğe takılır mı?
Takılmaz. Magic refiner candır alabilirsin direk.

Hayır dostum zaten ürünün altında ithalat ücreti gibi bir ibare var. Sen ürünü satın alırken onu da ödüyorsun. Amazon tüm gümrük işlemlerini kendi hallediyor. Amazon'dan ne alırsan al gözün arkada kalmaz. İnanılmaz bir müşteri hizmetleri var.

Bir sorum daha var benim alacağım klavye 599TL altında 1 2 fiyat daha var onları ödemem gerekiyor mu?

Bir sorum daha var benim alacağım klavye 599TL altında 1 2 fiyat daha var onları ödemem gerekiyor mu?

135TL gibi bir kargo parası var bir de 121TL ithalat ücreti depozitosu diye bir fiyatta var 599TL olan klavyeye bu fiyatlarda ekleniyor mu?

@Quantum9 @cumali_032 @spriggan @MuratTheFounder

Alacağınız klavye hangisi bakabilir miyim kötü bir klavye almayın. Ayrıca ödeme adımında vergi kargo vs hepsi eklenince tam fiyat çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…