Herkese iyi günler.
Amazon'dan klavye sipariş edeceğim ama kargo ücreti çıkmaması için Prime alınması gerektiğini okumuştum buradan.
Her üründe geçerli midir acaba ve yurt içi, yurt dışı gibi farklılıklar var mıdır kargonun ödenen kısmında.
ATTACK SHARK AKS068 Alice Kablolu Mekanik Klavye, 68 Tuş Gasket Ergonomik 60% Oyun Klavyesi USB-C, VIA-Programlanabilir, Hot Swappable Mavi Anahtarlar, RGB Arka ışık, Topuz, NKRO, PC/MAC : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ürün bu hocalarım.
Bir de konuyu kargo kısmına açtım ama umarım doğrudur yeri.
Toplam fiyat 1.218, 36 TL oluyor. Prime var bende böyle gözüküyor.
Yurtdışındaki ürünlerden tahmini ithalat ücreti depozitosu alınıyor. Yurt içi ücretsiz.
Ne kadarlık bir kargo ücreti çıkıyor? Yeni hesap açıp 1 ay ücretsiz Prime abonesi olabilirsin. Zaten 39 ₺ bir şey al gitsin. 1 ay boyunca hem Prime Video'dan dizi / film izlersin hem kargo ücretinden kurtulursun. Cebinizden iki kuruş gidecek diye aklınız çıkıyor .
Ne kadarlık bir kargo ücreti çıkıyor? Yeni hesap açıp 1 ay ücretsiz Prime abonesi olabilirsin. Zaten 39 ₺ bir şey al gitsin. 1 ay boyunca hem Prime Video'dan dizi / film izlersin hem kargo ücretinden kurtulursun. Cebinizden iki kuruş gidecek diye aklınız çıkıyor .
211 TL çıkıyor
Hesap var, direkt prime alacağım ama zaten kargo için aldığım bir şey eğer işe yaramazsa havaya atacağım para olacak o yüzden önce bir sormak istedim hocam.
211 TL çıkıyor.
Hesap var, direkt Prime alacağım ama zaten kargo için aldığım bir şey eğer işe yaramazsa havaya atacağım para olacak o yüzden önce bir sormak istedim hocam.