Amazon'dan Kulaklık Alma

Garantiyi 2-year protection plan gibi bir seçenek var.Bir firmadan sigorta gibi bir şey olması gerekiyor ama yanlış bilgi vermek istemem ne olduğunu tam bilmiyorum açıkçası ancak bana soracak olursanız 70 liraya kadar olan fark için bence yurtiçinden almak avantaj.Niye diye soracak olursanız 16 gün civarı beklemezsiniz ve bir sorun çıkarsa uğraşma derdiniz olmaz.

Vatan bilgisayarda bu ürün 690 TL civarı, 70 TL fark için değmez tabi vergi ödemeye amazondan almaya, yurt içinde nereden alabiliriz?

Kulaklık modelini değiştirmeyi düşünür müsünüz ?(yurtiçi piyasayla pek alakam yoktur )

70 lira fark için değmez dedin nerede o 70 liralık fark olan yer
Ne gibi model marka önerirsin?

Dediğim gibi yurtiçi piyasa hakkında bilgim yok sadece 70 lira gibi bir fark varsa beklemenize değmez demek istedim.Alacağınız kulaklıkta aradığınız öncelikleri sıralarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Kablosuz model, ses kalitesi olan 200-250 TL civarı

Creative SoundBlaster Tactic 3D Omega Wireless modeline bakabilirsin.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla vergi sınırı 100$ değilmi? Bu arada bildiğim kadarıyla Logitech sitesinden ürünü kayıt ettirip garanti altına alabiliyorsunuz.

Türkiye distribütör anlaşmalı hiçbir servis onu garanti içinde kabul etmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…