Amazon'dan kulaklık almak güvenilir mi?

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Amazon'dan bu kulaklığı buldum. Ve bana göre tam fiyatlı. İçime de sindi ama, Razer delisi olan arkadaşım bu kulaklığın orijinal olmadığını söyledi. Şase kodu oluyormuş Razer'larda. Bu kulaklığı alan veya Amazon'dan Razer marka alışveriş yapan biri bana yardımcı olabilir mi?

Amazon satıcılı ürün çakma olmaz.

Çok bildiğini sanan arkadaşınızı dinlemeyin Amazon kesinlikle güvenilir ve saticida amazonun* kendisi bir sorun ciksa bile Amazon size 14gun sartsiz kosulsuz iade sunuyor.

Emin olunki sorun çıkmayacak bile.

Kulaklık hakkında bir şey diyemem ama satıcı Amazon olduğu sürece sahte ürün olamaz.

Amazon satıcılı ürün çakma olmaz.
Peki bu fiyat bandında bu kulaklığı almak en mantıklısı mıdır ?

Satıcı Amazon'un kendisi. Başka bir satıcı olsa sahte olma ihtimali var ama Amazon'un sahte ürün satması mümkün değil.

Çok bildiğini sanan arkadaşınızı dinlemeyin Amazon kesinlikle güvenilir ve saticida amazonun* kendisi bir sorun ciksa bile Amazon size 14gun sartsiz kosulsuz iade sunuyor.

Emin olunki sorun çıkmayacak bile.

Kulaklık hakkında bir şey diyemem ama satıcı Amazon olduğu sürece sahte ürün olamaz.

Satıcısı Amazon olan bir ürünün çakma olması mümkün değil, ki Amazon'da bunu başka bir satıcıdan alsanız ve sahte çıksa şartsız koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Ama satıcı Amazon olduğu için buna gerek bile kalmayacak. Sadece beğenip beğenmemenize bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…